2022-01-04 09:00Pressmeddelande

BALANS OCH KOMFORT MED MILWAUKEE TOOLS NYA SNICKARHAMMARE

Milwaukee Tools lanserar breddar nu sitt utbud av handverktyg med ett klassiskt sortiment snickarhammare i stål som levererar balans och komfort för användare.

MILWAUKEE TOOLS NYA HAMMARSORTIMENT ÄR UTVECKLAT FÖR ATT UNDERLÄTTA spikapplikationer för användaren med ett stötdämpande grepp och maximal balans.

Dessa snickarhammare i stål har ett stötdämpande grepp och erbjuder maximal balans.

Milwaukee Tools sortiment med snickarhammare är utvecklade för att vara en användarvänlig och vibrationsreducerande lösning som minskar utmattning och skador.

 

En magnetisk spikstartare håller fast spiken och minskar risken för fingerskador. Dessutom är I-Beam-skaftet beständigt mot böjning vid bändning, medan SHOCKSHIELD™-greppet minskar vibrationerna för högsta komfort och hållbarhet.

 

Mer information om hammarsortimentet och Milwaukee Tools kompletta sortiment med handverktyg finns på www.milwaukeetool.seOm Milwaukee Tool

Kontinuerlig innovation i över 95 år. Milwaukee Tool är en branschledande tillverkare av kraftfulla elverktyg, tillbehör och handverktyg för professionella användare över hela världen. Sedan företaget grundades 1924 har Milwaukee Tool varit branschledande vad gäller både hållbarhet och prestanda. Med ett djupgående engagemang för yrkesproffs, fortsätter Milwaukee Tool att leda utvecklingen med fokus på att ta fram innovativa och branschspecifika lösningar. Oavsett om det är genom ledarskap inom litiumjon-tekniken, som kännetecknar M12™- och M18™-systemen, tidsbesparande tillbehör eller innovativa produkter, strävar Milwaukee Tool efter att kontinuerligt leverera avancerade lösningar som erbjuder ökad produktivitet och oöverträffad hållbarhet.

Kontaktpersoner

Christine Ek
Marketing Coordinator
Christine Ek
Rasmus Grøndahl
Trade Product Manager Milwaukee Handtools
Rasmus Grøndahl