2022-05-31 09:30Pressmeddelande

BATTERIDRIVEN BETONGVIBRATOR MED UPP TILL TRE GÅNGER MER KRAFT

Milwaukee Tool ökar produktiviteten och prestandan på byggarbetsplatsen med en batteridriven betongvibrator i M18 FUEL™-plattformen. Det kompakta verktyget är en specialiserad lösning för betongarbete i trånga utrymmen. 

 

Den nya betongvibratorn genererar 1,8 hästkrafter och ger upp till tre gånger mer kraft än konkurrerande batteridrivna betongvibratorer.

Kraft nog att bearbeta en full lastbil med betong (8 m3) på en laddning.

 

M18 FUEL betongvibrator innefattar tre exklusiva innovationer – en kolborstfri POWERSTATE-motor, ett REDLITHIUM-batteri och REDLINK PLUS-elektronik.

 

Den kolborstfria POWERSTATE-motorn levererar en kontinuerlig maximaleffekt på 12 500 VPM. M18 FUEL-betongvibratorn ger användaren möjlighet att bearbeta en full lastbil med betong (8 m3) per laddning när den är utrustad med ett HIGH OUTPUT 5,5 Ah-batteri. REDLINK PLUS-elektroniken säkerställer optimala prestanda och skydd. 

Betongvibratorn finns med slang i längderna 1,2 och 2,4 m. Längden 1,2 m rekommenderas för fundament och mindre plattor medan 2,4 m-versionen rekommenderas för väggar, pelare och större plattor.

Verktyget är fullt kompatibel med det övriga M18-sortimentet som numera omfattar fler än 215 elverktyg som använder samma batteriplattform.

Specifikationer

 

M18 FUEL betongvibrator med 1,2 m slang

(M18 FCVN12-551)

  • Vibrationer: 12 500 per minut
  • Vikt med M18 5,5 Ah-batteri: 5,0 kg
  • Rekommenderas för fundament eller mindre plattor

 

Levereras med M18 HIGH OUTPUT REDLITHIUM 5,5 Ah-batteri och M12 - M18 snabbladdare.

 

Finns även tillgänglig utan batteri.

 

M18 FUEL betongvibrator med 2,4 m vibratorslang

(M18 FCVN24-551)

  • Vibrationer: 12 500 per minut
  • Vikt med M18 5,5 Ah-batteri: 6,5 kg
  • Rekommenderas för väggar, pelare och större plattor

 

Levereras med M18 HIGH OUTPUT REDLITHIUM 5,5 Ah-batteri och M12 - M18 snabbladdare.

 

Finns även tillgänglig utan batteri.

Om du vill ha mer information om M18 FUEL betongvibratorn kan du se demonstrationsfilmer eller hitta närmaste butik på www.milwaukeetool.se

 Om Milwaukee Tool

Kontinuerlig innovation i över 95 år. Milwaukee Tool är en branschledande tillverkare av kraftfulla elverktyg, tillbehör, handverktyg, PPE och verktygsförvaring för yrkesanvändare över hela världen. Sedan företaget grundades 1924 har Milwaukee Tool varit branschledande vad gäller både hållbarhet och prestanda. Med ett djupgående engagemang för yrkesproffs, fortsätter Milwaukee Tool att leda utvecklingen med fokus på att ta fram innovativa och branschspecifika lösningar. Oavsett om det är genom ledarskap inom litiumjon-tekniken, som kännetecknar M12™-, M18™ och MX FUEL™-plattformarna, tidsbesparande tillbehör eller innovativa produkter, strävar Milwaukee Tool efter att kontinuerligt leverera avancerade lösningar som erbjuder ökad produktivitet och oöverträffad hållbarhet.


Kontaktpersoner

Christine Ek
Marketing Coordinator
Christine Ek