2022-06-08 07:30Pressmeddelande

DEN NYA 12V HÄCKSAXEN MED 20 CM SVÄRD ÄR IDEALISK FÖR DETALJARBETEN

MILWAUKEE® lanserar en riktigt kompakt häcksax som är optimal för enhandsarbeten extra lätt att hantera vid mindre detaljarbeten.

M12 FUEL häcksax med 20 cm svärd ger ökad kontroll och åtkomst i trånga utrymmen. KLIPPER grenar upp till 12,5 mm med den snabbaste kLIPPhastigheten i sin klass.  

Designad för att uppfylla behoven hos professionella yrkesanvändare.

M12 FUEL häcksax ger ökad kontroll och är konstruerad för att uppfylla behoven hos professionella yrkesanvändare. Den kompakta storleken i kombination med det ergonomiska handtaget ger användaren en optimal lösning för enhandsarbeten och en enklare hantering vid mindre detaljarbeten. 

Den nya häcksaxen i M12 FUEL-serien kombinerar tre exklusiva innovationer – en kolborstfri POWERSTATE-motor, ett REDLITHIUM-batteri och REDLINK PLUS-elektronik vilket ger användaren möjlighet att utföra de mest krävande arbetsuppgifterna.

Den kolborstfria POWERSTATE-motorn levererar kraft nog att kapa grenar upp till 12,5 mm dessutom med ökad kaphastighet och effektivitet jämfört med konkurrerande häcksaxar. Häcksaxen är utrustad med ett spetsskydd för att förhindra skador på det 20 cm långa svärdet i trånga utrymmen.

Verktyget är fullt kompatibel med det övriga M12-sortimentet som numera omfattar fler än 95 elverktyg som använder samma batteriplattform.

Specifikationer

M12 FUEL häcksax med 20 cm svärd (M12 FHT20-402)

  • Svärdlängd: 200 mm  
  • Kapkapacitet: 12,5 mm
  • Obelastad hastighet: 2 700 RPM 
  • Slipvinkel mot horisontellt plan: < 30°
  • Vikt med M12 4.0 Ah-batteri: 1,7 kg

 

Levereras med 2 x M12 REDLITHIUM 4.0 Ah-batterier (M12 B4) och laddare (M12 C).

 

Finns även tillgänglig utan batterier.

Om du vill ha mer information om M12 FUEL™ häcksax med 20 cm svärd kan du se demonstrationsfilmer eller hitta närmaste butik på www.milwaukeetool.se

 Om Milwaukee Tool

Kontinuerlig innovation i över 95 år. Milwaukee Tool är en branschledande tillverkare av kraftfulla elverktyg, tillbehör, handverktyg, PPE och verktygsförvaring för yrkesanvändare över hela världen. Sedan företaget grundades 1924 har Milwaukee Tool varit branschledande vad gäller både hållbarhet och prestanda. Med ett djupgående engagemang för yrkesproffs, fortsätter Milwaukee Tool att leda utvecklingen med fokus på att ta fram innovativa och branschspecifika lösningar. Oavsett om det är genom ledarskap inom litiumjon-tekniken, som kännetecknar M12™-, M18™ och MX FUEL™-plattformarna, tidsbesparande tillbehör eller innovativa produkter, strävar Milwaukee Tool efter att kontinuerligt leverera avancerade lösningar som erbjuder ökad produktivitet och oöverträffad hållbarhet.


Kontaktpersoner

Christine Ek
Marketing Coordinator
Christine Ek
Gustav Olsson
Trade Product Manager Milwaukee
Gustav Olsson