2021-02-16 08:00Pressmeddelande

FÄRRE LAGER OCH MER VÄRME MED DEN NYA UPPLADDNINGSBARA FUNKTIONSTRÖJAN

I vinter utökar Milwaukee Tool sitt sortiment av värmekläder med lanseringen av den USB-uppladdningsbara WORKSKIN-funktionströjan. 

 

Den nya funktionströjan kan användas för sig eller under vanliga arbetskläder och kombinerar komforten hos arbetskläder med branschledande Milwaukee®-teknik för att förse användaren med en allt-i-ett-värmelösning.

För mångsidighet och stabil kroppsvärme drivs den uppvärmda WORKSKIN funktionströjan av ett REDLITHIUM USB 3,0 Ah-batteri. Värmeelement av kolfiber förser användaren med en jämn värmefördelning över bröstkorgen och övre delen av ryggen. Med hjälp av en LED-kontroll kan man välja mellan två värmeinställningar för optimal värme i alla miljöer samt en snabbuppvärmningsfunktion som värmer upp tröjan tre gånger så snabbt. 

 

Utrustad med branschledande teknik för värmekläder för att förse användare med en allt-i-ett-värmelösning.

Tröjan är gjord av dubbelfodrad polyester med fleecefodrade raglanärmar och ett sömlöst

skulderparti. Den batteriuppvärmda WORKSKIN funktionströjan ger användaren ett lättviktat värmelager som säkerställer god rörlighet och komfort. MILWAUKEE® REDLITHIUM USB-uppladdningsbara värmekläder erbjuder mångsidighet, hållbarhet, användbarhet och komfort för kalla arbetsmiljöer både inomhus och utomhus.

 

REDLITHIUM USB-uppladdningsbara värmekläder (L4 HBLB)

Finns i storlekarna S-2XL.

 

 

Vill du ha mer information om vår nya USB-laddningsbara funktionströja och andra värmekläder kan du se demonstrationsfilmer eller hitta din närmaste butik på www.milwaukeetool.se

 Om Milwaukee Tool

Kontinuerlig innovation i över 95 år. Milwaukee Tool är en branschledande tillverkare av kraftfulla elverktyg, tillbehör och handverktyg för professionella användare över hela världen. Sedan företaget grundades 1924 har Milwaukee Tool varit branschledande vad gäller både hållbarhet och prestanda. Med ett djupgående engagemang för yrkesproffs, fortsätter Milwaukee Tool att leda utvecklingen med fokus på att ta fram innovativa och branschspecifika lösningar. Oavsett om det är genom ledarskap inom litiumjon-tekniken, som kännetecknar M12™- och M18™-systemen, tidsbesparande tillbehör eller innovativa produkter, strävar Milwaukee Tool efter att kontinuerligt leverera avancerade lösningar som erbjuder ökad produktivitet och oöverträffad hållbarhet.

Kontaktpersoner

Christine Ek
Marketing Coordinator
Christine Ek
Alexander Flemming
Trade Product Manager Milwaukee
Alexander Flemming