2021-10-04 07:00Pressmeddelande

FÖRBERED DIG PÅ EN VARM VINTER MED NÄSTA GENERATIONS VÄRMEJACKOR

Milwaukee Tool lanserar en ny generation värmekläder med ett nytt sortiment nydesignade M12 värmejackor.

 

Alla jackor i sortimentet har ett avancerat värmesystem som är utformat för att värma längre och överträffa användarens förväntningar i kalla klimat.

De nya M12 TOUGHSHELLjackorna värms upp på 2,5 minuter och sprider värme till hela överkroppen

 

Nästa generations M12 TOUGHSHELL värmejackor erbjuder långvarig värme med TOUGHSHELL stretchpolyester som ger 80% mer stretch och 5 gånger längre livslängd. Jackorna ger bättre rörlighet och flexibilitet samtidigt som de är lätta och bekväma.

 

 

 

 

Nästa generations M12 kamouflage värmejacka har ljuddämpande stretchpolyester som minskar ljud från rörelser och är vind- och vattentät. Jackan kombinerar slitstarka och lätta värmeelement i kolfiber med REALTREE EDGE kamouflagemönster för användning i skogsmiljö.

 

 

 

 

De nya värmekläderna har överlägsen drifttid med upp till 8 timmars värme på ett M12REDLITHIUM 3,0 Ah -batteri på låg värme och är designade med ett nytt foder som optimerar värmeöverföringen till kroppen. Alla jackor har en unik ny batterilösning som gör att batterierna kan placeras i fram- eller bakfickan. Denna lösning ger ökad komfort tack vare att batteriet kan flyttas till en mer optimal plats beroende på situationen.

 

MILWAUKEE® värmekläder erbjuder mångsidighet, hållbarhet, användbarhet och komfort i kalla arbetsmiljöer både inomhus och utomhus. De nya M12 värmejackorna är fullt kompatibla med det övriga M12- sortimentet som numera omfattar fler än 90 elverktyg som använder samma batteriplattform.

 

 

 

MILWAUKEE® värmekläder

 

M12 värmejackor

M12 värmejacka - svart (M12 HJ BL5): storlekar S - 3XL NYHET!

M12 värmejacka - grå (M12 HJ GREY5): storlekar S - 3XL NYHET!

M12 kamouflage - värmejacka (M12 HJ CAMO6): storlekar S - 3XL NYHET!

M12 värmejacka dam (M12 HJ LADIES2): storlekar S - 2XL

 

M12 vadderade värmejackor och västar

M12 vadderad värmejacka (M12 HJP) - storlekar S - 2XL 

M12 vadderad värmejacka dam (M12 HJP LADIES) - storlekar S - 2XL 

M12 vadderad värmeväst (M12 HBWP) - storlekar S - 2XL 

M12 vadderad värmeväst dam (M12 HBWP LADIES) - storlekar S - 2XL 

 

M12 värmehoodies

M12 grå värmehoodie (M12 HH GREY3): storlekar S - 2XL

M12 svart värmehoodie (M12 HH BL3): storlekar S - 2XL

 

USB-laddningsbara baslager

USB-laddningsbart uppvärmt WORKSKIN baslager (L4 HBLB) – storlekar S – 2XL

 

 

 

Om du vill du ha mer information om M12 värmekläder kan du se demonstrationsfilmer eller hitta din närmaste butik på www.milwaukeetool.se

 Om Milwaukee Tool

Kontinuerlig innovation i över 95 år. Milwaukee Tool är en branschledande tillverkare av kraftfulla elverktyg, tillbehör och handverktyg för professionella användare över hela världen. Sedan företaget grundades 1924 har Milwaukee Tool varit branschledande vad gäller både hållbarhet och prestanda. Med ett djupgående engagemang för yrkesproffs, fortsätter Milwaukee Tool att leda utvecklingen med fokus på att ta fram innovativa och branschspecifika lösningar. Oavsett om det är genom ledarskap inom litiumjon-tekniken, som kännetecknar M12™- och M18™-systemen, tidsbesparande tillbehör eller innovativa produkter, strävar Milwaukee Tool efter att kontinuerligt leverera avancerade lösningar som erbjuder ökad produktivitet och oöverträffad hållbarhet.

Kontaktpersoner

Christine Ek
Marketing Coordinator
Christine Ek
Alexander Flemming
Trade Product Manager Milwaukee
Alexander Flemming