2021-02-05 08:30Pressmeddelande

FÖRSTKLASSIG SUGKRAFT & MÅNGSIDIGHET MED NYA M18 FUEL™ RÖRDAMMSUGARE

Milwaukee Tool presenterar en ny industriell rengöringslösning som bjuder på kraftfull prestanda och extrem mångsidighet för punktrengöring och städning av mindre ytor. 

 

M18 FUEL rördammsugare levererar upp till 50% mer kontinuerlig sugeffekt än många andra batteridrivna kompaktdammsugare på marknaden. Detta är tack vare sin exklusiva tvåstegsseparation av smuts för en effektivare rengöring.


M18 FUEL
 rördammsugare är optimerad för dammsugning av torrt avfall och har en kolborstfri POWERSTATE-motor som ger kraftfull prestanda och är idealisk för punktrengöring och städning av mindre ytor. För effektivare rengöring är dammsugaren utrustad med en patenterad tvåstegsavskiljare. Denna process avskiljer små och stora partiklar i behållaren innan de når filtret för att bibehålla sugeffekten.

Yrkesanvändare måste kunna städa i många olika miljöer på marknivå, i trånga utrymmen, i midjenivå och över huvudhöjd. För att säkerställa attanvändaren har den bästa lösningen för alla situationer är M18 FUEL rördammsugaren fullt utrustad med specialiserade tillbehör, inklusive ett aktivt golvmunstycke, yt-, fog- och borstmunstycken, samt styvt rör och flexibel slang som passar för olika användningsområden. För optimal damm- och partikeluppsamling levereras dammsugaren med ett HEPA-filter och förfilter av skum.

 

Rördammsugaren levererar upp till 50% mer kontinuerlig sugeffekt än många andra batteridrivna kompaktdammsugare på marknaden.

När dammsugaren är utrustad med ett M18 REDLITHIUM 5,0 Ah-batteri har den en drifttid på upp till 18 minuter i högeffektläge och 28 minuter i lågeffektläge.


Den nya M18 FUEL rördammsugaren
ingår i M18-systemet som numera omfattar fler än 190 verktyg som använder samma batteriplattform.

 

Specifikationer

 

M18 FUEL rördammsugare (M18 FCVL-0)

  • Luftvolym:                                                                                764 liter/minut
  • Sugeffekt:                                                                                 184 mbar
  • Behållarens kapacitet:                                                              0,95 liter
  • Slangdiameter:                                                                         40 mm
  • Slanglängd:                                                                               0,5 – 1,2 m
  • Vikt med batteri:                                                                        4,5 kg


Levereras med ett styvt förlängningsrör, aktivt golvmunstycke, flexibel slang, yt-, fog- och borstmunstycken, tillbehörshållare, HEPA-filter och förfilter av skum.

 

*Batterier säljs separat

 

Vill du ha mer information om M18 FUEL rördammsugaren kan du se demonstrationsfilmer eller hitta din närmaste butik på www.milwaukeetool.se

 

 


Om Milwaukee Tool

Kontinuerlig innovation i över 95 år. Milwaukee Tool är en branschledande tillverkare av kraftfulla elverktyg, tillbehör och handverktyg för professionella användare över hela världen. Sedan företaget grundades 1924 har Milwaukee Tool varit branschledande vad gäller både hållbarhet och prestanda. Med ett djupgående engagemang för yrkesproffs, fortsätter Milwaukee Tool att leda utvecklingen med fokus på att ta fram innovativa och branschspecifika lösningar. Oavsett om det är genom ledarskap inom litiumjon-tekniken, som kännetecknar M12™- och M18™-systemen, tidsbesparande tillbehör eller innovativa produkter, strävar Milwaukee Tool efter att kontinuerligt leverera avancerade lösningar som erbjuder ökad produktivitet och oöverträffad hållbarhet.

Kontaktpersoner

Christine Ek
Marketing Coordinator
Christine Ek
Gustav Olsson
Trade Product Manager Milwaukee
Gustav Olsson