2021-11-01 08:00Pressmeddelande

FULLSTÄNDIG FLEXIBILITET I VERKSTADEN MED MILWAUKEE® UNDERREDESLAMPA

Milwaukee Tool utökar återigen sitt belysningssortiment med en M12underredeslampa.

 

Denna innovativa lampa ger användaren en stark magnetisk bas och dubbla rotationspunkter, vilket ger riktad belysning, möjlighet till handsfreearbete och enastående manövrering. M12 underredeslampa är den perfekta lösningen för effektiv belysning och mångsidighet i verkstaden.

M12TM underredeslampa ger 1 200 lumen TRUEVIEW™ High-Definition-belysning. Underredeslampan är dubbelt ledad och roterar 300 grader horisontellt och upp till 180 grader vertikalt, vilket ger användaren fullständig flexibilitet. En magnetisk bas gör att lampan kan fästas på magnetiska ytor för handsfreebelysning och anpassas till en rad olika arbetsmiljöer. Lampans arm fungerar också som en magnetisk förvaringsplats för mindre föremål.

Lampan drivs av M12 REDLITHIUM-batterier och har 3 effektlägen som ger upp till 15 timmars drifttid på låg effekt och upp till 5 timmars drifttid på hög effekt när den utrustas med ett M12™ REDLITHIUM™ 4,0 Ah-batteri. Den är byggd för att tåla de tuffaste arbetsförhållandena och är motståndskraftig mot kemikalier som kan förekomma i verkstäder.

Den nya M12™ underedeslampan är fullt kompatibel med det övriga M12™-sortimentet som numera omfattar fler än 90 elverktyg som använder samma batteriplattform.

 

 

Specifikationer

 

M12 underredeslampa (M12 UCL-0)

Max belysningseffekt hög/medium/låg/:1200/800/600 lumen

Max drifttid med M12TM 4,0 Ah-batteri: 5/8/15 h

Vikt med M12TM 4,0 Ah-batteri: 1,7 kg

 

Om du vill ha mer information om M12-underredeslampa kan du se demonstrationsfilmer eller hitta din närmaste butik på www.milwaukeetool.se

 

 Om Milwaukee Tool

Kontinuerlig innovation i över 95 år. Milwaukee Tool är en branschledande tillverkare av kraftfulla elverktyg, tillbehör och handverktyg för professionella användare över hela världen. Sedan företaget grundades 1924 har Milwaukee Tool varit branschledande vad gäller både hållbarhet och prestanda. Med ett djupgående engagemang för yrkesproffs, fortsätter Milwaukee Tool att leda utvecklingen med fokus på att ta fram innovativa och branschspecifika lösningar. Oavsett om det är genom ledarskap inom litiumjon-tekniken, som kännetecknar M12™- och M18™-systemen, tidsbesparande tillbehör eller innovativa produkter, strävar Milwaukee Tool efter att kontinuerligt leverera avancerade lösningar som erbjuder ökad produktivitet och oöverträffad hållbarhet.

Kontaktpersoner

Christine Ek
Marketing Coordinator
Christine Ek
Olle Persson
Junior Trade Product Manager
Olle Persson