2021-03-09 08:00Pressmeddelande

HÖG EFFEKT OCH FLEXIBILITET MED NYA M18 FUEL™ PACKOUT™ VÅT-/TORRDAMMSUGAREN


Milwaukee Tool lanserar stolt den mest kraftfulla 18 V våt-/torrdammsugaren som är fullt kompatibel med det moduluppbyggda förvaringssystemet PACKOUT

 

M18 FUEL™ PACKOUT™ våt-/torrdammsugaren levererar hög sugeffekt och ger användaren den prestanda och kraft som behövs för att snabbt suga upp en mängd olika material PÅ ARBETSPLATSEN.

M18 FUEL PACKOUT våt-/torrdammsugaren består av tre exklusiva innovationer från MILWAUKEE® – en kolborstfri POWERSTATE-motor, ett REDLITHIUM-batteri och REDLINK PLUS-elektronik. Den kolborstfria POWERSTATE-motorn bidrar till hög sugförmåga och ger användaren den sugkraft som krävs för att städa upp vått och torrt skräp på arbetsplatsen. När dammsugaren är utrustad med ett M18 REDLITHIUMHIGH OUTPUT 8,0 Ah-batteri får den en drifttid på upp till 30 minuter i högeffektsläge och över 50 minuter i lågeffektsläge.

M18 FUEL PACKOUT-dammsugaren har hög sugeffekt som ger användaren den prestanda och kraft som krävs för att enkelt ta upp vått och torrt skräp på arbetsplatsen.

Tack vare PACKOUT-fästet kan dammsugaren enkelt kommas åt när den är staplad på toppen av eller i en befintlig PACKOUT-stapel. Dammsugaren kan användas både med och utan övrigt PACKOUT-sortiment.

För optimal damm- och partikeluppsamling levereras dammsugaren med ett HEPA-filter. HEPA-filtret är tvättbart och kompatibelt med alla tre MILWAUKEE® våt-/torrdammsugare – den nya M18 FUEL PACKOUT våt-/torrdammsugaren, M12 FUEL våt-/torrdammsugaren och den kompakta M18 våt-/torrdammsugaren. En adapter för anslutning av dammutsug till elverktyg medföljer  

Specifikationer

 M18 FUEL PACKOUT våt-/torrdammsugare (M18 FPOVCL-0)

  • Luftflöde:                                                              1 416 liter/minut
  • Sugeffekt:                                                            117 m/bar
  • Ljudeffektnivå:                                                      87 dB(A)
  • Behållarens torrkapacitet:                                    9,5 liter
  • Slangdiameter:                                                     41 mm
  • Vikt med batteri:                                                   5,6 kg (med 2,0 Ah-batteri)

 

Levereras med flexibel slang, HEPA-filter, smalt munstycke, universalmunstycke och adapter för elverktyg (DEK26).

 

Vill du ha mer information om M18 FUEL PACKOUT våt-/torrdammsugaren kan du se demonstrationsfilmer eller hitta din närmaste butik på www.milwaukeetool.se

 

 


Ämnen: M18™

Om Milwaukee Tool

Kontinuerlig innovation i över 95 år. Milwaukee Tool är en branschledande tillverkare av kraftfulla elverktyg, tillbehör och handverktyg för professionella användare över hela världen. Sedan företaget grundades 1924 har Milwaukee Tool varit branschledande vad gäller både hållbarhet och prestanda. Med ett djupgående engagemang för yrkesproffs, fortsätter Milwaukee Tool att leda utvecklingen med fokus på att ta fram innovativa och branschspecifika lösningar. Oavsett om det är genom ledarskap inom litiumjon-tekniken, som kännetecknar M12™- och M18™-systemen, tidsbesparande tillbehör eller innovativa produkter, strävar Milwaukee Tool efter att kontinuerligt leverera avancerade lösningar som erbjuder ökad produktivitet och oöverträffad hållbarhet.

Kontaktpersoner

Christine Ek
Marketing Coordinator
Christine Ek
Gustav Olsson
Trade Product Manager Milwaukee
Gustav Olsson