2022-03-10 08:00Pressmeddelande

KNÄSKYDD FRÅN MILWAUKEE® GARANTERAR GOD SLITSTYRKA I KRÄVANDE ARBETSMILJÖER

Nytt sortiment med slitstarka knäskydd från MILWAUKEE® garanterar permanent skydd, komfort och ultimat hållbarhet på arbetsplatsen.

Samtliga KNÄSKYDD FÄSTS MED JUSTERBARA REMMAR FÖR EN anpassad PASSFORM OCH ETT SPÄNNE FÖR SMIDIG på- och avtagning. 1680D BALLISTIC NYLON garanterar extra god slitstyrka för knäskydden Hard och Premium.

 

Utformade för att ge yrkes-användare optimal komfort och skydd på arbetsplatsen.

 

MILWAUKEE® utökar sitt sortiment av personlig skyddsutrustning med en ny serie knäskydd som är utformade för att ge bästa komfort och skydd på arbetsplatsen.

 

Knäskydd, Flexible är utrustat med lätt och bekväm skumvaddering samt ett vattentåligt skal. Smutskydd förhindrar att smuts tränger vilket skyddar användaren.

 

Knäskydd, Hard har en tjockare och mer behaglig skumpolstring med stödjande gelzon och ett slitstarkt hårt skal som tål grova underlag.

 

Knäskydd, Premium har skumpolstring med hög densitet och injicerad premiumgel för oslagbart stöd. Knäskyddet har också en beläggning som förhindrar märken på känsliga ytor.

 

 

 

MILWAUKEE® knäskydd

 

 

Knäskydd, Flexible – 1 st. 4932478136

 

Knäskydd, Hard – 1 st. 4932478137

 

 

Knäskydd, Premium – 1 st. 4932478139

 

För mer information om knäskydden, kontakta

din närmaste återförsäljare eller besök www.milwaukeetool.seOm Milwaukee Tool

Kontinuerlig innovation i över 95 år. Milwaukee Tool är en branschledande tillverkare av kraftfulla elverktyg, tillbehör och handverktyg för professionella användare över hela världen. Sedan företaget grundades 1924 har Milwaukee Tool varit branschledande vad gäller både hållbarhet och prestanda. Med ett djupgående engagemang för yrkesproffs, fortsätter Milwaukee Tool att leda utvecklingen med fokus på att ta fram innovativa och branschspecifika lösningar. Oavsett om det är genom ledarskap inom litiumjon-tekniken, som kännetecknar M12™- och M18™-systemen, tidsbesparande tillbehör eller innovativa produkter, strävar Milwaukee Tool efter att kontinuerligt leverera avancerade lösningar som erbjuder ökad produktivitet och oöverträffad hållbarhet.


Kontaktpersoner

Christine Ek
Marketing Coordinator
Christine Ek
Henrik Nielsen
Business Development Manager PPE
Henrik Nielsen