2021-04-21 07:05Pressmeddelande

LADDA. HÄNG. LYSSNA. MILWAUKEE® LANSERAR M12™ RADIO MED LADDARE DAB+!

Milwaukee Tool utökar M12 systemet med nya M12 radio med laddare DAB+.  

 

Denna nya ljudlösning för byggarbetsplatser erbjuder enastående mångsidighet för sin storlek och låter användaren ladda sinA enheter samtidigt som radion GER ETT DYNAMISKT OCH KLART LJUD.

M12™ radio med laddare DAB+ är den första lösningen i M12-systemet med laddningsfunktion och har en 12 V DC-port för snabb och bekväm laddning av alla M12-batterier. Dessutom ger en USB 2.1-port snabb laddning av elektroniska enheter som mobiltelefoner och surfplattor.

Den snygga designen möjliggör olika integrerade upphängningsalternativ för att förbättra radions övergripande bärbarhet så att användare kan hänga upp den var de än befinner sig.

Detta inkluderar ett självcentrerande nyckelhål och ett ihåligthandtag för smidig upphängning på en mängd olika material på byggarbetsplatser.

NYA M12 radio med laddare bjuder på enastående mångsidighet för sin storlek och låter användaren ladda, hänga och lyssna.

Högtalare och diskanthögtalare med fullt dynamiskt omfång ger mellanregister och diskant med klart ljud. Användare kan streama musik i högupplöst ljudformat upp till 30 meter via Bluetooth® från vilken elektronisk enhet som helst. När radion är utrustad med ett M12 REDLITHIUM 2,0 Ah-batteri klarar den upp till 10 timmars kontinuerlig drift.

Den nya radion bygger på MILWAUKEES legendariska hållbarhet och är konstruerad med ett slagtåligt skal som skyddar de interna komponenterna så att den klarar en hårdhänt behandling med stötar och fall.

Nya M12 radio med laddare DAB+ ingår i M12-systemet som numera omfattar fler än 90 elverktyg på samma batteriplattform.

Specifikationer

M12 radio med laddare DAB+ (M12 RCDAB+-0)

  • AM-frekvensband:          522–1 620 kHz
  • FM-frekvensband:          87,5–108 MHz
  • DAB+-frekvensband:     174–240 MHz
  • Kanalminnen:                 10
  • USB-laddningsutgång:   2,1A
  • Vikt med batteri:             1,9 kg
  • Bluetooth® 4.2-kompatibel
  • Störningsfri batteriladdare
  • Materialklass:                  IP54 (vatten och damm)

 

Vill du ha mer information om M12 radio med laddare DAB+ kan du se demonstrationsfilmer eller hitta din närmaste butik på www.milwaukeetool.se

 


Ämnen: M12™

Om Milwaukee Tool

Kontinuerlig innovation i över 95 år. Milwaukee Tool är en branschledande tillverkare av kraftfulla elverktyg, tillbehör och handverktyg för professionella användare över hela världen. Sedan företaget grundades 1924 har Milwaukee Tool varit branschledande vad gäller både hållbarhet och prestanda. Med ett djupgående engagemang för yrkesproffs, fortsätter Milwaukee Tool att leda utvecklingen med fokus på att ta fram innovativa och branschspecifika lösningar. Oavsett om det är genom ledarskap inom litiumjon-tekniken, som kännetecknar M12™- och M18™-systemen, tidsbesparande tillbehör eller innovativa produkter, strävar Milwaukee Tool efter att kontinuerligt leverera avancerade lösningar som erbjuder ökad produktivitet och oöverträffad hållbarhet.

Kontaktpersoner

Christine Ek
Marketing Coordinator
Christine Ek
Alexander Flemming
Trade Product Manager Milwaukee
Alexander Flemming