2021-10-11 07:00Pressmeddelande

M12™ KOMPAKT BLÅS ERBJUDER BÄTTRE KONTROLL OCH SNABBARE STÄDNING

Milwaukee Tool fortsätter att utöka sitt utbud av städlösningar för arbetsplatser med nya M12™-blåsen.

 

Den nya blåsen ger bättre kontroll och snabbare städning efter slutfört arbete. Den är idealisk för borttagning av skräp och damm på arbetsplatsen.

 

Kompakt konstruktion med två hastigheter för maximal effektivitet

 

Den elektroniska brytaren med två hastigheter gör det möjligt att optimera hastighet och kontroll, samtidigt som den kompakta storleken ger användaren bättre åtkomst i trånga utrymmen.

 

 

M12 blåsen har en kompakt axialfläkt som ger den bästa kombinationen av effekt och drifttid med en blåshastighet på 177 km/h. Blåsen har två munstycken – ett gummimunstycke för borttagning av skräp i trånga utrymmen och ett brett munstycke för effektiv rensning av skräp i mer öppna utrymmen. Avtryckaren kan låsas för att underlätta städningen. När blåsen är utrustad med ett M12 REDLITHIUM 6,0 Ahbatteri har den en drifttid på upp till 15 minuter vid högsta effekt.

 

 

Den nya M12blåsen är fullt kompatibel med det övriga M12sortimentet som numera omfattar fler än 90 elverktyg som använder samma batteriplattform.

 

 

 

 

Specifikationer

 

M12 blåsare (M12 BBL-0)

  • Luftvolym 1: 0–3,5 m3/min
  • Luftvolym 2: 0–4,9 m3/min
  • Blåshastighet 1: 0–128 km/h
  • Blåshastighet 2: 0–177 km/h
  • Längd utan munstycke: 380 mm
  • Vikt med batteri: 1,9 kg (M12 B2)

 

 

Levereras med förlängningsmunstycke, gummimunstycke och brett munstycke.

 

 

 

 

Om du vill ha mer information om M12blåsaren kan du se demonstrationsfilmer eller hitta din närmaste butik på www.milwaukeetool.seOm Milwaukee Tool

Kontinuerlig innovation i över 95 år. Milwaukee Tool är en branschledande tillverkare av kraftfulla elverktyg, tillbehör och handverktyg för professionella användare över hela världen. Sedan företaget grundades 1924 har Milwaukee Tool varit branschledande vad gäller både hållbarhet och prestanda. Med ett djupgående engagemang för yrkesproffs, fortsätter Milwaukee Tool att leda utvecklingen med fokus på att ta fram innovativa och branschspecifika lösningar. Oavsett om det är genom ledarskap inom litiumjon-tekniken, som kännetecknar M12™- och M18™-systemen, tidsbesparande tillbehör eller innovativa produkter, strävar Milwaukee Tool efter att kontinuerligt leverera avancerade lösningar som erbjuder ökad produktivitet och oöverträffad hållbarhet.

Kontaktpersoner

Christine Ek
Marketing Coordinator
Christine Ek
Alexander Flemming
Trade Product Manager Milwaukee
Alexander Flemming