2019-04-12 10:54Pressmeddelande

MARKNADENS MEST SNABBORRANDE OCH HÅLLBARA STEGBORR

null

Milwaukee® lanserar stolt marknadens mest hållbara och snabborrande stegborr. De nya SHOCKWAVE™ Impact Duty™-stegborren levererar marknadens bästa effekt för slagskruvdragare samtidigt som de är tillräckligt mångsidiga för att användas i vanliga borrmaskiner. Borren är tillverkade i USA.

KOMBINATIONEN AV ETT OPTIMERAT SHOCKZONE™- FÄSTE, EN BELÄGGNING AV TITANALUMINIUMNITRID OCH RAPID STRIKE™-SPETSAR GER DESSA STEGBORR LÄNGSTA MÖJLIGA LIVSLÄNGD OCH SNABBAST MÖJLIGA BORRTID FÖR SLAGSTEGBORR.

År 2015 var Milwaukee® först med att introducera en serie med stegborrbits som var optimerade för batteridrivna maskiner med höga varvtal, och dessa bits har dominerat på byggplatserna ända sedan dess. I takt med att slagskruvdragare har blivit ett av de mest använda verktygen på dagens byggplatser så har det varit av yttersta vikt att vi utökat vår ledning inom stegborrbits. Därför har vi tagit fram lösningar som är särskilt optimerade för just dessa verktyg.

Våra stegborrbits har designats för längsta möjliga livslängd, och har optimerats med ett ¼” Hex-fäste med SHOCKZONE™ som absorberar alla vridmoment. Tillsammans ger dessa funktioner branschens mest hållbara fäste, som inte går sönder i förtid. Beläggningen av titanaluminiumnitrid (TiAlN) längs med hela bitsgeometrin bidrar dessutom till 5x längre livslängd.

Milwaukee® har förstått att många stegborr går sönder i spetsen, och har därför designat bits med en Rapid Strike™-spets som förebygger vandring. Resultatet är snabba och exakta starter som genererar mindre värme än tidigare. Rapid Strike™-spetsen har dessutom en spårdesign med dubbelspiral så att bitsen kan borra hål dubbelt så snabbt.

Alla bits har dessutom lasergraverade referensmärken för extra bekvämlighet och exakthet. De syns väldigt tydligt medan du borrar, och kommer inte att nötas bort med tiden.
Genom att introducera dessa nya SHOCKWAVE™ Impact Duty™ stegborrbits så visar Milwaukee än en gång upp sitt åtagande att leverera användardrivna tillbehörslösningar som sparar tid och ökar produktiviteten på byggplatsen.

Specifikationer

Stegborrmodeller:
• 48899261 – SHOCKWAVE™ Impact Duty™ stegborr 4-12 mm / 1"
• 48899262 – SHOCKWAVE™ Impact Duty™ stegborr 4-12 mm / 2"
• 48899263 – SHOCKWAVE™ Impact Duty™ stegborr 4-20 mm
• 48899265 – SHOCKWAVE™ Impact Duty™ stegborr 4-30 mm
• 48899266 – SHOCKWAVE™ Impact Duty™ stegborrset (3 st.) – innehåller stegborrsnummer 1, 3 och 4

Vill du ha mer information om SHOCKWAVE™ Impact Duty™ stegborrar kan du se demonstrationsfilmer eller hitta din närmaste butik på www.milwaukeetool.se

OM MILWAUKEE®
För över 90 år sedan skapades de första Milwaukee verktygen i Wisconsin, USA. Sedan dess har Milwaukee fokuserat på en sak: att producera de allra bästa och mest slitstarka verktygen och tillbehören för professionella användare. I dag är Milwaukee ett namn som förknippas med produkter av högsta kvalitet, längsta livslängd och största tillförlitlighet som kan köpas för pengar.
Hos Milwaukee är heavy duty mer än bara en del av en slogan. Det är ett löfte om att erbjuda de professionella användarna det allra bästa. Milwaukees ingenjörer designar inte enbart verktyg. De designar verktyg som löser uppgiften bättre, snabbare, säkrare och mera pålitligt.


Om Milwaukee Tool

TTI är en ledande leverantör av elverktyg både för konsumenter och proffs inom konstruktions- och byggbranschen. Som den näst största aktören på världsmarknaden kan TTI leverera totallösningar och man har en stark fokus på högkvalitativa varumärken och innovativa produkter. TTI:s breda sortiment inkluderar högkvalitativa elverktyg från Milwaukee, AEG och Ryobi samt trädgårdsmaskiner från Homelite.

Kontaktpersoner

Magnus Karlsson
Trade Marketing Manager - Milwaukee
Magnus Karlsson