2020-10-05 07:01Pressmeddelande

MAXAD EFFEKTIVITET MED NYTT 12 V MULTIVERKTYG

Genom att utnyttja prestandan och drifttiden hos M12 FUEL-tekniken kan Milwaukee Tool stolt presentera det nya kompakta M12 FUEL-multiverktyget.

 

Det nya multiverktyget ger det bästa resultatet av alla 12 V oscillerande multiverktyg. med snabb kapningshastighet, låga vibrationer i hela verktyget och verktygsfria bladbyten.

 

Det nya M12 FUEL-multiverktyget har tre innovationer som är exklusiva för MILWAUKEE® – kolborstfri POWERSTATE-motor, REDLITHIUM-batteri och REDLINK PLUS-elektronik.

 

Med en aggressiv oscillationsvinkel på 1,8° vänster/höger och 10 000–20 000 opm har verktyget de snabbaste kaphastigheterna på en 12 V-plattform, så att du kan utföra instickssågning, borttagning av spikar och murbruk och enkelt skära genom skruvar. Dessutom är verktyget konstruerat med vibrationsdämpande teknik som minimerar vibrationerna i hela verktyget, inte bara i handtaget.

Det nya multiverktyget ger snabb kapningshastighet, låga vibrationer och verktygsfria bladbyten.

REDLINK PLUS-elektroniken möjliggör kommunikation mellan verktyget och batteriet, vilket ger enastående nivåer av prestanda, skydd och produktivitet. När verktyget är försett med ett M12 REDLITHIUM 4,0 Ah-batteri kan det utföra mer arbete än något annat 12 V-verktyg, inklusive upp till (54) 25 mm x 50 mm-snitt i ek och (65) 25 mm x 50 mm-snitt i furu.

 

Bland övriga funktioner märks universalbladfästet och möjligheten för användare att byta blad utan verktyg. Justerbar hastighet med 12 lägen gör att användarna kan justera varvtalet under arbetet och en inbyggd LED-lampa som belyser arbetsytan.

 

Tillsammans med M12 FUEL™-multiverktyget lanserar Milwaukee Tool också ett stort nytt sortiment av blad till multiverktyg med Starlock®-fäste. Sortimentet täcker arbetsuppgifter som kapning, slipning och materialborttagning.

 

 

Det nya M12 FUEL-multiverktyget är ett tillskott till M12-systemet, det största 12 V-systemet på marknaden. Verktygets fokus ligger på att ge branschledande hållbarhet och kraft i de trångaste utrymmen. För tillfället består M12-systemet av fler än 80 lösningar.

 

Specifikationer:

 

M12 FUEL-multiverktyg (M12 FMT-422X)

  • Oscillationsvinkel:     1,8° vänster/höger
  • Obelastat varvtal:      10 000–20 000 opm
  • Vikt inkl. batteri:        1,2 kg
  • Justerbar hastighet
  • Verktygslöst bladbyte

 

Levereras med 1 x 2,0 Ah och 1 x 4,0 Ah M12 REDLITHIUM™-batteri, laddare, sexkantsnyckel, 1 x adapter, 1 x instickssågblad OSC 112, 1 x slipplatta, 3 x slippapper 60, 3 x slippapper 80, 3 x slippapper 120, 3 x slippapper 240, dammskydd, djupanslag och HD-box.

 

*Även tillgängligt i version utan batterier och laddare

 

Om du vill veta mer om M12 FUEL™-multiverktyget kan du se filmer om hur det används eller hitta närmaste butik på www.milwaukeetool.se

 


Ämnen: M12

Om Milwaukee Tool

Kontinuerlig innovation i över 95 år. Milwaukee Tool är en branschledande tillverkare av kraftfulla elverktyg, tillbehör och handverktyg för professionella användare över hela världen. Sedan företaget grundades 1924 har Milwaukee Tool varit branschledande vad gäller både hållbarhet och prestanda. Med ett djupgående engagemang för yrkesproffs, fortsätter Milwaukee Tool att leda utvecklingen med fokus på att ta fram innovativa och branschspecifika lösningar. Oavsett om det är genom ledarskap inom litiumjon-tekniken, som kännetecknar M12™- och M18™-systemen, tidsbesparande tillbehör eller innovativa produkter, strävar Milwaukee Tool efter att kontinuerligt leverera avancerade lösningar som erbjuder ökad produktivitet och oöverträffad hållbarhet.

Kontaktpersoner

Christine Ek
Marketing Coordinator
Christine Ek
Gustav Olsson
Trade Product Manager Milwaukee
Gustav Olsson