2021-11-15 10:00Pressmeddelande

MED MILWAUKEE TOOLS NYA KARBIDHÅLSÅGAR FÖR METALL, BLEV DET BÄSTA PRECIS ÄNNU BÄTTRE

Milwaukee Tools nya karbidhålsågar med optimerad slitstyrka garanterar byggplatsproduktivitet.

Marknadens BÄSTA HÅLSÅG FÖR ROSTFRITT STÅL – KARBIDTÄNDERNA SÄKERSTÄLLER ATT DENNA HÅLSÅGSMODELL ÖVERTRÄFFAR STANDARDEN FÖR BI-METALLHÅLSÅGAR 10 GÅNGER OM.

 

 

Milwaukee Tool erbjuder överlägsen effektivitet på arbetsplatsen med lanseringen av de nya hålsågarna. Klassens bästa hålsåg för rostfritt stål. Lämplig för borrning i både metallplåt och rör i stål upp till 4 mm, rostfritt stål upp till 2 mm samt aluminium, zink, gjutjärn, koppar, glasfiber och PVC. Hålsågarna finns i storlekarna 16-102 mm och går även att köpa i ett praktiskt set med 4 delar i storlekarna 16, 20, 25 och 32 mm. Vibrationerna minimeras tack vare den solida designen samtidigt som 3-plansfästet ger ett säkrare grepp i chucken. 

Utrustad med automatisk och smidig utstötarfjäder och en extra pluggöppning för bästa åtkomlighet – de nya karbidhålsågarna visar på Milwaukee Tools fokus att skapa innovativa, säkerhetsledande lösningar som skapar en hög produktivitet.

 

För mer information om Milwaukee Tools hålsågar eller för att se hela sortimentet, besök: https://se.milwaukeetool.eu/sv-se/tillbehor/borrning/halsagar/

 Om Milwaukee Tool

Kontinuerlig innovation i över 95 år. Milwaukee Tool är en branschledande tillverkare av kraftfulla elverktyg, tillbehör och handverktyg för professionella användare över hela världen. Sedan företaget grundades 1924 har Milwaukee Tool varit branschledande vad gäller både hållbarhet och prestanda. Med ett djupgående engagemang för yrkesproffs, fortsätter Milwaukee Tool att leda utvecklingen med fokus på att ta fram innovativa och branschspecifika lösningar. Oavsett om det är genom ledarskap inom litiumjon-tekniken, som kännetecknar M12™- och M18™-systemen, tidsbesparande tillbehör eller innovativa produkter, strävar Milwaukee Tool efter att kontinuerligt leverera avancerade lösningar som erbjuder ökad produktivitet och oöverträffad hållbarhet.

Kontaktpersoner

Christine Ek
Marketing Coordinator
Christine Ek
Pia Nielsen
Trade Product Manager Milwaukee Accessories
Pia Nielsen