2021-05-04 07:00Pressmeddelande

MILWAUKEE® ERBJUDER DET ENKLASTE SÄTTET ATT HITTA RÖR MED M12™ SÖKAREN

Milwaukee Tool fortsätter att leverera nya och innovativa lösningar för rör- och avloppsdiagnostik med lanseringen av M12 sökaren som ger VVS-tekniker en smidig lokaliseringsupplevelse.

 

Genom att vara Utrustad med en riktningspil på displayen som omedelbart identifierar intressepunkten, samt två rundstrålande antenner, ger denna sökare avloppsrensare och rörmokare omedelbar och exakt lokalisering vid start, samtidigt som felaktig detektering elimineras.

 

Historiskt sett har det varit en besvärlig process att lokalisera avloppsledningar med rörsökare som tvingar tekniker att vidta ytterligare åtgärder innan de hittar en sond”, säger Gustav Olsson, Trade Product Manager för Milwaukee Tool. ”Tekniker som vill lokalisera en kamerasond kan omedelbart se hur riktningspilen på M12 sökaren omedelbart pekar mot sonden vid start, vilket eliminerar behovet av att gissa och kontrollera precisionen. Den är utrustad med dubbla 3D-antenner, så att tekniker kan vara säker på att sökaren ger exakta och noggranna resultat.”

Två rundstrålande antenner underlättar lokalisering av sonder och spänningssatta ledningar utan spöksignaler.

 

M12™ sökaren har en 4,3-tums LCD-färgdisplay som visar avläsningarna tydligt även i direkt solljus. Sökaren är konstruerad för att klara de tuffaste förhållandena och är utrustad med slagtålig skärm, gummibeläggning och en tätad batterilucka för maximalt skydd. Med över 13 timmars drifttid och en laddningstid på under 30 minuter med ett 2,0 Ah REDLITHIUM™-batteri behöver tekniker inte längre bekymra sig om att ständigt behöva byta alkaliska batterier. M12™ sökaren är dessutom utrustad med ONE-KEY™-teknik för trådlös spårning, inventariehantering och säkerhet.

 

 

Specifikationer

 

M12 sökare (M12 PL-201C)

  • Två rundstrålande 3D-antenner
  • 4,3-tums LCD-färgdisplay
  • Sondfrekvens: 512 Hz, 640 Hz, 33 KHz
  • Rörsökningsfrekvens: 33 KHz, 83 KHz
  • Spänningsfrekvens: 50 Hz, 60 Hz
  • ONE-KEY™-funktion
  • Vikt med batteri: 2,6 kg

 

Om du vill ha mer information om M12 sökaren och det övriga sortimentet av batteridrivna avloppsrensare och inspektionslösningar ska du gå till www.milwaukeetool.se

 


Ämnen: M12™

Om Milwaukee Tool

Kontinuerlig innovation i över 95 år. Milwaukee Tool är en branschledande tillverkare av kraftfulla elverktyg, tillbehör och handverktyg för professionella användare över hela världen. Sedan företaget grundades 1924 har Milwaukee Tool varit branschledande vad gäller både hållbarhet och prestanda. Med ett djupgående engagemang för yrkesproffs, fortsätter Milwaukee Tool att leda utvecklingen med fokus på att ta fram innovativa och branschspecifika lösningar. Oavsett om det är genom ledarskap inom litiumjon-tekniken, som kännetecknar M12™- och M18™-systemen, tidsbesparande tillbehör eller innovativa produkter, strävar Milwaukee Tool efter att kontinuerligt leverera avancerade lösningar som erbjuder ökad produktivitet och oöverträffad hållbarhet.

Kontaktpersoner

Christine Ek
Marketing Coordinator
Christine Ek
Gustav Olsson
Trade Product Manager Milwaukee
Gustav Olsson