2021-06-08 07:00Pressmeddelande

MILWAUKEE® GARANTERAR ÖVERLÄGSEN HÅLLBARHET MED NYA HOLEDOZER™-HÅLSÅGAR

De nya HoleDozer™-hålsågarna från MILWAUKEE® erbjuder det bästa inom bimetallteknik.

 

DE NYA HOLEDOZER™-HÅLSÅGARNA FRAMHÄVER MILWAUKEES FOKUS PÅ ATT UTVECKLA INNOVATIVA BRANSCHLEDANDE LÖSNINGAR SOM SKYDDAR ANVÄNDARNA OCH EFFEKTIVISERAR ARBETET.

 

MILWAUKEE® revolutionerar sitt sortiment av förstklassiga håltagningslösningar med andra generationens HoleDozer™-bimetallhålsågar. Denna nästa generations hålsåg har en tanddesign på 3,5 TPI för ökad hållbarhet och längre livslängd även vid tuffa arbetsuppgifter.

 

För användare som behöver borra flera hål gör den lättåtkomliga slitskonstruktionen, den snabba pluggborttagningen och den värmehärdade beläggningen att materialet snabbt och enkelt kan tas bort från hålsågen. Detta löser en av de största frustrationerna för användare samtidigt som det säkerställer produktiviteten på arbetsplatsen.

 

Det finns även nya hålsågssatser med utbytbara stift för optimal bekvämlighet och personlig anpassning som passar perfekt i PACKOUT™-förvaringslösningarna.

 

Nya HoleDozer™ har en begränsad livstidsgaranti för avbrutna sågtänder (RIP Guard) vilket innebär att MILWAUKEE® ersätter produkten om den går sönder.

 

Mer information om MILWAUKEE®-tillbehör finns på www.milwaukeetool.se

 

Ger ökad hållbarhet och längre livslängd även vid de tuffaste applikationerna.Om Milwaukee Tool

Kontinuerlig innovation i över 95 år. Milwaukee Tool är en branschledande tillverkare av kraftfulla elverktyg, tillbehör och handverktyg för professionella användare över hela världen. Sedan företaget grundades 1924 har Milwaukee Tool varit branschledande vad gäller både hållbarhet och prestanda. Med ett djupgående engagemang för yrkesproffs, fortsätter Milwaukee Tool att leda utvecklingen med fokus på att ta fram innovativa och branschspecifika lösningar. Oavsett om det är genom ledarskap inom litiumjon-tekniken, som kännetecknar M12™- och M18™-systemen, tidsbesparande tillbehör eller innovativa produkter, strävar Milwaukee Tool efter att kontinuerligt leverera avancerade lösningar som erbjuder ökad produktivitet och oöverträffad hållbarhet.

Kontaktpersoner

Christine Ek
Marketing Coordinator
Christine Ek
Pia Nielsen
Trade Product Manager Milwaukee Accessories
Pia Nielsen