2021-05-11 08:30Pressmeddelande

MILWAUKEE® IMPONERAR MED DUBBELT SÅ HÖG LJUSSTYRKA

Milwaukee Tool, som är branschledande inom arbetsbelysning, utökar sitt sortiment av belysningslösningar med lanseringen av nästa generations stativlampa – en M18 High Output-lampa på stativ med integrerad laddare.

 

Den nya stativlampan har 100 % starkare ljuseffekt än den ursprungliga och har högre ljusstyrka för att uppfylla kraven på bra BELYSNING på byggarbetsplatsen.   

 

”Under 2016 lanserade vi en stativlampa som löste alla de vanligaste frustrationerna som användarna upplevde med halogenlampor på stativ”, säger Alexander Flemming, Trade Product Manager Nordic.

”I år kan vi presentera vår mest avancerade batteridrivna stativlampa med andra generationens integrerade laddare. Den är komplett med alla funktioner som användarna är bekanta med och älskar, och har dubbelt så hög ljusstyrka jämfört med föregående modell.”

Dubbelt så ljusstark som föregående version av lampan och konstruerad för att uppfylla behovet av bra belysning på byggarbetsplatsen.  

 

Liksom den föregående modellen har M18 High Output-lampan med inbyggd laddare justerbara lamphus vilket gör att användaren kan rikta tre oberoende lampor dit ljuset behövs. Stativlampan har tre effektlägen för optimal kontroll över det 6 000 lumen TRUEVIEW högeffektiva ljuset. Lampan har ett förbättrat bärhandtag för smidig transport och förvaring, och den kan monteras på bara några sekunder. Den kan dessutom förlängas från 1 till 2,2 meter för belysning ovanför huvudhöjd eller för att minimera skuggor när ljuset riktas nedåt.

 

Den lättanvända M18 High Output-stativlampan har en inbyggd nätkontakt, en inbyggd M18-batteriladdare och en USB-port för laddning av andra enheter. Liksom MILWAUKEE®s övriga högeffektiva LED-lampor behöver den nya stativlampans LED-lampor aldrig bytas ut.

 

Lampa ingår i M18-sortimentet som numera omfattar fler än 190 elverktyg som använder samma batteriplattform.

 

 

 

Specifikationer

 

M18 High Output-lampa på stativ med integrerad laddare 

(M18 HOSALC-0)

  • Max belysningseffekt - Hög/Medium/Låg: 6 000/4 000/1 700 lumen
  • Max drifttid med ett M18 HB8-batteri: 3,5/5/10 timmar
  • Vikt med batteri: 11,1 kg

 

Levereras med integrerad M18-laddare. 

 

Om du vill ha mer information om M18 High Output-lampan på stativ med integrerad laddare kan du se demonstrationsfilmer eller hitta närmaste butik på www.milwaukeetool.se

 Om Milwaukee Tool

Kontinuerlig innovation i över 95 år. Milwaukee Tool är en branschledande tillverkare av kraftfulla elverktyg, tillbehör och handverktyg för professionella användare över hela världen. Sedan företaget grundades 1924 har Milwaukee Tool varit branschledande vad gäller både hållbarhet och prestanda. Med ett djupgående engagemang för yrkesproffs, fortsätter Milwaukee Tool att leda utvecklingen med fokus på att ta fram innovativa och branschspecifika lösningar. Oavsett om det är genom ledarskap inom litiumjon-tekniken, som kännetecknar M12™- och M18™-systemen, tidsbesparande tillbehör eller innovativa produkter, strävar Milwaukee Tool efter att kontinuerligt leverera avancerade lösningar som erbjuder ökad produktivitet och oöverträffad hållbarhet.

Kontaktpersoner

Christine Ek
Marketing Coordinator
Christine Ek
Alexander Flemming
Trade Product Manager Milwaukee
Alexander Flemming