2022-01-25 09:00Pressmeddelande

MILWAUKEE® LANSERAR BRANSCHENS MEST MOBILA 165 MM RÖRBÄNK

Milwaukee Tool förnyar rörbänkens form och funktion genom att lansera en 165 mm rörbänk.

 

Med problemfri installation och den nya STABLE LOK™-funktionaliteten erbjuder den trebenta rörbänken enastående bärbarhet och stabilitet för hantverkare som installerar rör, kanaler och andra material.

Den nya rörbänken erbjuder enastående mobilitet och stabilitet för hantverkare som installerar rör, kanaler och andra material.

Milwaukee Tool såg tillfället att utmana status quo. Rörbänkar används i stort sett av alla mekaniska och elektriska entreprenörer och konstruktionen har inte förändrats på årtionden. De flesta bänkarna på marknaden idag är svåra att transportera, klumpiga att ställa upp och blir instabila i takt med att lederna slits ut i tuffa arbetsmiljöer. Rörbänken från Milwauke Tool löser alla dessa frustrationer.

En hopfällbar design och ett centrerat bärhandtag möjliggör balanserad transport i portföljstil och kompakt förvaring i fordon och arbetsboxar. Bänken ställs snabbt och enkelt upp med två enkla steg vilket eliminerar krångel. Användaren kan även enkelt justera benens spänning för att bibehålla stabiliteten under bänkens hela livslängd. Bänken har justerbara ben som gör att den kan lutas +/- 3 grader för plan uppställning. Med en bänk i flera material, en större arbetsyta och optimerad verktygsförvaring kan den användas som bärbart arbetsbord på arbetsplatsen. 

Tre tillbehör som säljs separat finns tillgängliga för användning med rörbänken. En avtagbar nedre hylla ger mer än 0,68 m2 extra förvaring och specialutformade krokar underlättar uppställning och hopfällning. En neoprenbelagd rörkäft som skyddar PVC-belagda rör och en rostfri rörkäft som minskar korrosion vid kapning eller svetsning finns som tillbehör. 

Specifikationer

MILWAUKEE® rörbänk (MPS)

  • Rördimensioner: 165 mm / 6” 
  • Nivellering: +/- 3 grader
  • Förvarings- och transportprofil: Platt portföljmodell 
  • Vikt: 22,7 kg

 

Om du vill ha mer information om rörbänken kan du hitta din närmaste butik på www.milwaukeetool.se

 Om Milwaukee Tool

Kontinuerlig innovation i över 95 år. Milwaukee Tool är en branschledande tillverkare av kraftfulla elverktyg, tillbehör och handverktyg för professionella användare över hela världen. Sedan företaget grundades 1924 har Milwaukee Tool varit branschledande vad gäller både hållbarhet och prestanda. Med ett djupgående engagemang för yrkesproffs, fortsätter Milwaukee Tool att leda utvecklingen med fokus på att ta fram innovativa och branschspecifika lösningar. Oavsett om det är genom ledarskap inom litiumjon-tekniken, som kännetecknar M12™- och M18™-systemen, tidsbesparande tillbehör eller innovativa produkter, strävar Milwaukee Tool efter att kontinuerligt leverera avancerade lösningar som erbjuder ökad produktivitet och oöverträffad hållbarhet.

Kontaktpersoner

Christine Ek
Marketing Coordinator
Christine Ek
Olle Persson
Junior Trade Product Manager
Olle Persson