2021-03-22 08:00Pressmeddelande

MILWAUKEE® LANSERAR BRANSCHENS TYSTASTE BATTERIDRIVNA KOMPRESSOR

 

Med kraften från M18 FUEL-tekniken lanserar Milwaukee Tool branschens mest tystgående luftkompressor för yrkesproffs.

 

Med en ljudnivå på endast 68 dB(A) har den kompakta kompressorn M18 FUEL™ PÅ 7,6 L  hälften så hög ljudnivå som jämförbara nätdrivna kompressorer.

 

Med en ljudnivå på endast 68 dB(A) minskar den nya kompressorn dramatiskt en av de största frustrationerna vid kompressoranvändning: bullernivån. Med en vikt på 14,4 kg och med två bärhandtag är den enkel att transportera till och från byggarbetsplatsen. Den låga designen och den stapelbara konstruktionen underlättar samtidigt förvaringen. 

 

M18 REDLITHIUM batteriteknik eliminerar kabeltrassel och ger kraft för spikning upp till 1600 st 18 GA-spikar per laddning med ett M18 REDLITHIUM HIGH OUTPUT 12,0 Ah-batteri. Kompressorn är utrustad med snabbkoppling och enkelvarvsregulator för smidig användning. Mätaren på framsidan och den smidiga batteriåtkomsten gör det enkelt att justera maskinen.

 

Med endast 68 dB(A) har den kompakta kompressorn hälften så hög ljudnivå som jämförbara nätdrivna kompressorer.

 

 

Det nya verktyget är fullt kompatibelt med det övriga M18-sortimentet som numera omfattar fler än 190 elverktyg på samma batteriplattform.

 

Specifikationer

 

M18 FUEL kompressor (M18 FAC-0)

  • Kapacitet:                                       7,6 liter
  • Luftflöde:                                        48 vid 2,8 bar liter/minut
  • Vikt med batteri:                             14,4 kg
  • Ljudnivå:                                         68 dB(A)
  • Pumptyp:                                           Oljefri

 

 

Om du vill ha mer information om M18 FUEL kompressorn kan du se demonstrationsfilmer eller hitta din närmaste butik på www.milwaukeetool.se

 Om Milwaukee Tool

Kontinuerlig innovation i över 95 år. Milwaukee Tool är en branschledande tillverkare av kraftfulla elverktyg, tillbehör och handverktyg för professionella användare över hela världen. Sedan företaget grundades 1924 har Milwaukee Tool varit branschledande vad gäller både hållbarhet och prestanda. Med ett djupgående engagemang för yrkesproffs, fortsätter Milwaukee Tool att leda utvecklingen med fokus på att ta fram innovativa och branschspecifika lösningar. Oavsett om det är genom ledarskap inom litiumjon-tekniken, som kännetecknar M12™- och M18™-systemen, tidsbesparande tillbehör eller innovativa produkter, strävar Milwaukee Tool efter att kontinuerligt leverera avancerade lösningar som erbjuder ökad produktivitet och oöverträffad hållbarhet.

Kontaktpersoner

Christine Ek
Marketing Coordinator
Christine Ek
Gustav Olsson
Trade Product Manager Milwaukee
Gustav Olsson