2021-06-21 07:00Pressmeddelande

MILWAUKEE® LANSERAR EN SERIE SKYDDSMASKER FÖR ENGÅNGSBRUK

Milwaukee Tool utökar sitt sortiment av personlig skyddsutrustning med nya skyddsmasker för engångsbruk för användning hela dagen.

 

ALLA TRE MODELLER ÄR KOMPATIBLA MED MILWAUKEES EXKLUSIVA UTBUD AV SKYDDSGLASÖGON OCH ÄR CERTIFIERADE ENLIGT DEN EUROPEISKA STANDARDEN EN149: 2001/a1:2009.

 

Nu lanserar MILWAUKEE® FFP2- och FFP3-klassade skyddsmasker i linje med företagets strävan att tillhandahålla innovativa lösningar som prioriterar arbetssäkerhet.

 

Med ett sortimentet av skyddsmasker som är utvecklade för skydda användare på arbetsplatsen levererar MILWAUKEE® återigen klassledande skydd, användbarhet och hållbarhet för professionella. MILWAUKEEs lätta skyddsmasker för engångsbruk omfattar en FFP2-klassad och vikbar skyddsmask med utandningsventil, en FFP2-klassad skyddsmask med utandningsventil och en FFP3-klassad skyddsmask med ventil.

De FFP3-klassade skyddsmaskerna för engångsbruk ger 99 % filtreringseffektivitet ...

Båda FFP2-skyddsmaskerna för engångsbruk ger en filtreringseffektivitet på 94 %, en utandningsventil för imfri och lätt andning samt en flexibel näsbygel i aluminium för en justerbar och säker passform. Bekväma justerbara remmar säkerställer komfort hela dagen utan att trycka på öronen. Den vikbara FFP2-klassade skyddsmasken kan vikas platt vilket gör den enkel att förvara att bära med sig på arbetsplatsen.

 

De FFP3-klassade skyddsmaskerna för engångsbruk ger hela 99 % filtreringseffektivitet. Utöver alla funktioner hos FFP2-modellerna har FFP3 ett inre lager som motverkar igentäppning och avleder värme och fukt.

MILWAUKEE® skyddsmasker:

 

FFP2 skyddsmask vikbar med ventil

15-pack

4932478801

FFP2 skyddsmask med ventil

10-pack

4932478548

FFP3 skyddsmask med ventil

10-pack

4932471906

 

För mer information om MILWAUKEES kompletta sortiment av personlig säkerthetsutrustning eller för att se demonstrationsfilmer, besök www.se.milwaukeetool.eu/range/ppe/Om Milwaukee Tool

Kontinuerlig innovation i över 95 år. Milwaukee Tool är en branschledande tillverkare av kraftfulla elverktyg, tillbehör och handverktyg för professionella användare över hela världen. Sedan företaget grundades 1924 har Milwaukee Tool varit branschledande vad gäller både hållbarhet och prestanda. Med ett djupgående engagemang för yrkesproffs, fortsätter Milwaukee Tool att leda utvecklingen med fokus på att ta fram innovativa och branschspecifika lösningar. Oavsett om det är genom ledarskap inom litiumjon-tekniken, som kännetecknar M12™- och M18™-systemen, tidsbesparande tillbehör eller innovativa produkter, strävar Milwaukee Tool efter att kontinuerligt leverera avancerade lösningar som erbjuder ökad produktivitet och oöverträffad hållbarhet.

Kontaktpersoner

Christine Ek
Marketing Coordinator
Christine Ek
Henrik Nielsen
Trade Product Manager Milwaukee
Henrik Nielsen