2022-05-02 09:00Pressmeddelande

MILWAUKEE® LANSERAR ETT AIR-TIP™ DAMMSUGARMUNSTYCKE

Milwaukee Tool lanserar det innovativa branschfokuserade dammsugartillbehöret AIR-TIP som är utformat för att avlägsna byggavfall från golv med kort till medellång lugg.

Det M12-batteridrivna munstycket är konstruerat för att avlägsna byggdamm på TILL EXEMPEL heltäckningsmattor. Det nya dammsugartillbehöret är fullt kompatibelt med MILWAUKEE® M12 och M18 batteridrivna dammsugare och passar de vanligaste slangdimensionerna: 31,8 mm, 47,6 mm och 63,5 mm.

Genom att använda batteriteknik effektiviserar MILWAUKEE® städningsprocessen.

Genom att använda batteriteknik effektiviserar MILWAUKEE® städningsprocessen med M12 AIR-TIP dammsugarmunstycke. I mustycket sitter en roterande borste som drivs av ett M12 REDLITHIUM-batteri och frigör smuts och damm som fastnat i mattan. Lösningen levererar effektivare djuprengöring jämfört med ett traditionella dammsugarmunstycken och ökar således produktiviteten på arbetsplatsen. Munstycket är även utrustat med LED-belysning för bättre sikt i utrymmen med svag belysning.

Specifikationer

 

M12 AIR-TIP dammsugarmunstycke (M12 AUN-0)

 

  • Rengöringsbredd: 152 mm
  • Vikt med M12 2.0 Ah-batteri: 1,2 kg 

Om du vill ha mer information om M12 AIR-TIP dammsugarmunstycke kan du se demonstrationsfilmer eller hitta din närmaste butik på  www.milwaukeetool.seOm Milwaukee Tool

Kontinuerlig innovation i över 95 år. Milwaukee Tool är en branschledande tillverkare av kraftfulla elverktyg, tillbehör och handverktyg för professionella användare över hela världen. Sedan företaget grundades 1924 har Milwaukee Tool varit branschledande vad gäller både hållbarhet och prestanda. Med ett djupgående engagemang för yrkesproffs, fortsätter Milwaukee Tool att leda utvecklingen med fokus på att ta fram innovativa och branschspecifika lösningar. Oavsett om det är genom ledarskap inom litiumjon-tekniken, som kännetecknar M12™- och M18™-systemen, tidsbesparande tillbehör eller innovativa produkter, strävar Milwaukee Tool efter att kontinuerligt leverera avancerade lösningar som erbjuder ökad produktivitet och oöverträffad hållbarhet.


Kontaktpersoner

Christine Ek
Marketing Coordinator
Christine Ek
Gustav Olsson
Trade Product Manager Milwaukee
Gustav Olsson