2022-04-21 07:00Pressmeddelande

MILWAUKEE® LANSERAR VDE TRI-LOBE SKRUVMEJSLAR

Milwaukee Tool lanserar en ny serie VDE-certifierade Tri-Lobe skruvmejslar som säkerställer högsta säkerhet på arbetsplatsen.

MILWAUKEE TOOLS nya Tri-Lobe skruvmejslar har en VDE-certifiering som garanterar att alla skruvmejslar har testats till 10 000 V och har ett garanterat skydd till 1 000 V.

Det unika Tri-Lobe-handtaget säkerställer maximalt vridmoment.

 

Skruvmejslarna är tillverkade i högkvalitativt stål med molybden och vanadin som gör dem mer slitstarka och den kompakta designen gör mejslarna optimala att använda vid finare elektiska arbeten.

 

Det unika Tri-Lobe-handtaget säkerställer maximal vridkraft och den tresidiga formen förhindrar att verktyget rullar iväg. Skruvmejslarna är lasergravererade på handtagets topp för att användaren enkelt ska kunna identifiera verktyget.

 

Mer information om VDE Tri-Lobe skruvmejslar finns på www.milwaukeetool.seOm Milwaukee Tool

Kontinuerlig innovation i över 95 år. Milwaukee Tool är en branschledande tillverkare av kraftfulla elverktyg, tillbehör och handverktyg för professionella användare över hela världen. Sedan företaget grundades 1924 har Milwaukee Tool varit branschledande vad gäller både hållbarhet och prestanda. Med ett djupgående engagemang för yrkesproffs, fortsätter Milwaukee Tool att leda utvecklingen med fokus på att ta fram innovativa och branschspecifika lösningar. Oavsett om det är genom ledarskap inom litiumjon-tekniken, som kännetecknar M12™- och M18™-systemen, tidsbesparande tillbehör eller innovativa produkter, strävar Milwaukee Tool efter att kontinuerligt leverera avancerade lösningar som erbjuder ökad produktivitet och oöverträffad hållbarhet.


Kontaktpersoner

Christine Ek
Marketing Coordinator
Christine Ek
Rasmus Grøndahl
Trade Product Manager Milwaukee Handtools
Rasmus Grøndahl