2019-10-31 13:40Pressmeddelande

MILWAUKEE TOOL UTÖKAR UTBUDET AV M12 FUEL™ SPÄRRSKAFT

Milwaukee Tool fortsätter att leda utvecklingen av marknadsledande spärrskaft genom att lansera nya M12 FUEL långa spärrskaft.

SPÄRRSKAFTEN FÖR ¼” OCH 3/8” HYLSOR GER UPP TILL 75 NM MAX VRIDMOMENT OCH HAR EN SMAL HUVUDPROFIL MED FÖRLÄNGT SKAFT SOM GER ANVÄNDAREN SMIDIG ÅTKOMST I TRÅNGA UTRYMMEN.

Liksom övriga M12 FUEL™-produkter använder de nya verktygen tre exklusiva innovationer från MILWAUKEE® – en kolborstfri POWERSTATE-motor, ett REDLITHIUM-ION-batteri och REDLINK PLUS-elektronik – som ger oöverträffad prestanda, hållbarhet och drifttid.

Den kolborstfria POWERSTATE-motorn levererar upp till 200 varv/minut och 75 Nm (M12 FUEL™ långt 3/8” spärrskaft) och upp till 250 varv/minut och 54 Nm (M12 FUEL™ långt ¼” spärrskaft) för kraft som matchar tryckluftsdrivna verktyg.

Utan slangar, kompressorer och sladdar ger den kolborstfria POWERSTATE-motorn dubbelt så lång motorlivslängd för M12 FUEL spärrskaft jämfört med andra batteridrivna lösningar på marknaden. Ett gjutet stålskaft och förstklassiga komponentmaterial erbjuder en robust och slitstark lösning som tål tuffa arbetsuppgifter.

Med en balanserad och ergonomisk konstruktion, en av branschens mest kompakta spärrprofiler och längsta skaft får användaren bättre åtkomst i trånga utrymmen jämfört med andra batteri- och tryckluftsdrivna verktyg.

De nya långa M12 FUEL spärrskaften är kompatibla med M12™-systemet som numera omfattar fler än 75 lösningar.

 

Specifikationer

M12 FUEL långt ¼” spärrskaft (M12 FIR14LR-0)

  • Max. vridmoment: 54 Nm
  • Obelastad hastighet: 250 RPM
  • Verktygsfäste: 1/4” fyrkant
  • Längd: 279 mm
  • Vikt med batteri: 1,1 kg

M12 FUEL långt 3/8” spärrskaft (M12 FIR38LR-0)

  • Max. vridmoment: 75 Nm
  • Obelastad hastighet: 200 RPM
  • Verktygsfäste: 3/8” fyrkant
  • Längd: 292 mm
  • Vikt med batteri: 1,4 kg

Båda varianter levereras utan batterier och laddare.


Vill du ha mer information om M12 FUEL långa spärrskaft kan du se demonstrationsfilmer eller hitta din närmaste butik på 
www.milwaukeetool.se


Om Milwaukee Tool

Kontinuerlig innovation i över 95 år. Milwaukee Tool är en branschledande tillverkare av kraftfulla elverktyg, tillbehör och handverktyg för professionella användare över hela världen. Sedan företaget grundades 1924 har Milwaukee Tool varit branschledande vad gäller både hållbarhet och prestanda. Med ett djupgående engagemang för yrkesproffs, fortsätter Milwaukee Tool att leda utvecklingen med fokus på att ta fram innovativa och branschspecifika lösningar. Oavsett om det är genom ledarskap inom litiumjon-tekniken, som kännetecknar M12™- och M18™-systemen, tidsbesparande tillbehör eller innovativa produkter, strävar Milwaukee Tool efter att kontinuerligt leverera avancerade lösningar som erbjuder ökad produktivitet och oöverträffad hållbarhet.

Kontaktpersoner

Christine Ek
Marketing Coordinator
Christine Ek
Gustav Olsson
Trade Product Manager Milwaukee
Gustav Olsson