2021-09-20 07:00Pressmeddelande

MILWAUKEE® UTÖKAR SORTIMENTET AV PERSONLIG BELYSNING

 

Den ledande tillverkaren av arbetsbelysning, Milwaukee Tool, fortsätter att utöka sitt snabbt växande utbud av personlig arbetsbelysning genom att lansera en ny kategori av kompakta uppladdningsbara lampor.

 

TILL SKILLANDE FRÅN MilwaukeES EXISTERANDE REDLITHIUM USB-drivna BELYSNING HAR DE NYA LAMPORNA ETT inbyggt usb-LADDNINGSBART batteri för ATT GE hög prestanda och laddningskapacitet i ett ultrakompakt format.

 

De tre nya belysningslösningarna omfattar en intern USB-laddningsbar ficklampa med 500 lumen, en USB-laddningsbar pannlampa med 450 lumen och en USB-laddningsbar pennlampa med 250 lumen. I situationer där storleken är avgörande erbjuder dessa nya lösningar användarna den bästa kombinationen av smidighet och LED-teknologi.

 

Den nya serien av USB-laddningsbara lampor erbjuder bättre prestanda och drifttid i ett ultrakompakt format i kombination med smidig laddning.

 

USB-laddningsbar ficklampa med 500 lumen 

 

Den interna USB-laddningsbara ficklampan har en ljusstyrka på 500 lumen med TRUEVIEW High Definition Output och kan användas handhållen eller handsfree. Den magnetiska basen gör att användaren snabbt kan växla från handhållen till handsfree och den vridbara klämman gör det enkelt att fästa den på en keps eller ficka. Ficklampan har tre effektlägen: hög, medel och låg och levereras med en USB-laddare och en inbyggd batteriindikator. Ljusstrålen är dessutom anpassad för att ge optimal belysning både på avstånd och nära håll. Ficklampan är konstruerad för att klara tuffa arbetsmiljöer och är IP67-klassad för skydd mot vatten och damm samt fall på upp till 4 meter. Det inbyggda REDLITHIUM™-batteriet kan laddas med en mikro-USB-kabel från en USB-strömkälla eller ett nätuttag (väggkontakt ingår inte).

 

 

 

 

 

 

 

USB-laddningsbar pannlampa med 450 lumen

 

Den USB-laddningsbara TRUEVIEW-pannlampan med 450 lumen bjuder på både områdesbelysning och punktbelysning och är designad för användning både på bart huvud eller på hjälm. Den kan även fästas magnetiskt för tillfällig arbetsbelysning. Lamphuvudet kan justeras i fem olika lägen och kan enkelt lossas från huvudremmen för placering på en metallyta. Pannlampan levereras även med en USB-laddare, en inbyggd batteriindikator och flera effektlägen för optimal ljusstyrka och drifttid i trånga utrymmen. Pannlampan är konstruerad för att klara arbetsmiljöer och är IP54-klassad för väder- och dammtålighet samt fall på upp till 2 meter. Det inbyggda REDLITHIUM-batteriet kan laddas med en mikro-USB-kabel från en USB-strömkälla eller ett nätuttag (väggkontakt ingår inte).

 

USB-laddningsbar pennlampa med 250 lumen


Den USB-laddningsbara TRUEVIEW-pannlampan med 250 lumen har en inbyggd laserpekare för att underlätta inspektioner och ge bättre kommunikation på arbetsplatsen. Med två ljuslägen får användaren optimal belysning och upp till 8 timmars batteritid. Ett skyddande överdrag i gummi gör det enkelt för användaren att hålla lampan med munnen för handsfree-situationer. Pennlampan har även USB-laddning, en inbyggd batteriindikator och en avtagbar metallklämma för säker fastsättning på kläderna. Ficklampan är konstruerad för att klara tuffa arbetsmiljöer och är IP54-klassad för skydd mot vatten och damm samt fall på upp till 2 meter. Det inbyggda REDLITHIUM™-batteriet kan laddas med en mikro-USB-kabel från en USB-strömkälla eller ett nätuttag (väggkontakt ingår inte).

 

Specifikationer

 

USB-laddningsbar ficklampa med 500 lumen (IR FL500) 

 • Lumen: 500/100/10 lumen
 • Drifttid: 3,5/16/40 timmar
 • Kapslingsklass: IP67
 • Vikt med batteri: 0,10 kg

 

USB-laddningsbar pannlampa med 450 lumen (IR HL450)

 • Max ljusstyrka punktstrålkastare / strålkastare / spot / stroboskop: 450/250/250/100/25 lumen
 • Drifttid: 2,5/4/4/8/14 timmar
 • Kapslingsklass: IP54
 • Vikt med batteri: 0,15 kg

 

USB-laddningsbar pennlampa med 250 lumen (IR PL250)

 • Max. ljuseffekt Hög/Medium/Låg/Stroboskop: 250/50 lumen
 • Drifttid: 1,5/8 timmar
 • Kapslingsklass: IP67
 • Vikt med batteri: 0,06 kg

 

 

 

 

Om du vill ha mer information om vårt sortiment av personliga belysningslösningar kan du se demonstrationsfilmer eller hitta din närmaste butik på  www.milwaukeetool.se

 Om Milwaukee Tool

Kontinuerlig innovation i över 95 år. Milwaukee Tool är en branschledande tillverkare av kraftfulla elverktyg, tillbehör och handverktyg för professionella användare över hela världen. Sedan företaget grundades 1924 har Milwaukee Tool varit branschledande vad gäller både hållbarhet och prestanda. Med ett djupgående engagemang för yrkesproffs, fortsätter Milwaukee Tool att leda utvecklingen med fokus på att ta fram innovativa och branschspecifika lösningar. Oavsett om det är genom ledarskap inom litiumjon-tekniken, som kännetecknar M12™- och M18™-systemen, tidsbesparande tillbehör eller innovativa produkter, strävar Milwaukee Tool efter att kontinuerligt leverera avancerade lösningar som erbjuder ökad produktivitet och oöverträffad hållbarhet.

Kontaktpersoner

Christine Ek
Marketing Coordinator
Christine Ek
Alexander Flemming
Trade Product Manager Milwaukee
Alexander Flemming