2021-04-14 07:00Pressmeddelande

MILWAUKEE® UTÖKAR TRÄDGÅRDSSORTIMENTET MED NY M18™ KOLBORSTFRI GRÄSTRIMMER

Milwaukee Tool utökar sitt sortiment av elverktyg för utomhusbruk med lanseringen av en ny M18 kolborstfri grästrimmer.

Den nya M18 kolborstfria grästrimmern ger mer kraft och större klippkapacitet än konkurrerande batteridrivna trimmerlösningar på marknaden.   

För maximal produktivitet har den nya grästrimmern en hastighet på upp till 6 200 varv/minut och en kolborstfri motor som är specialutvecklad för gräsröjning. För flexibilitet har grästrimmern två hastigheter: hög hastighet för krävande användning och låg hastighet för maximerad drifttid. Klippbredden är på 40 cm och klipper därmed mer gräs i ett svep. Det lättladdade trimmerhuvudet erbjuder smidig påfyllning av 7,6 meter trimmertråd på under 30 sekunder.

För mångsidighet har trimmern två hastighets-inställningar.

 

MILWAUKEE® har förbundit sig att förbättra produktiviteten genom att skapa prestandadrivna och verksamhetsfokuserade lösningar så att användare kan genomföra en hel dags arbete med bara ett batterisystem. Denna M18 kolborstfria grästrimmer ingår i M18 systemet som nu omfattar fler än 190 elverktyg.

 

 

Specifikationer

 

M18 kolborstfri grästrimmer (M18 BLLT-0)

  • Tråddiameter: 2,4 mm
  • Klippbredd: 40 cm
  • Obelastad hastighet: 0–4 600/0–6 200 rpm
  • Vikt med batteri: 5,6 kg
  • Variabel hastighet

 

 

Om du vill ha mer information om M18 kolborstfria grästrimmern kan du se demonstrationsfilmer eller hitta närmaste butik på www.milwaukeetool.se

 Om Milwaukee Tool

Kontinuerlig innovation i över 95 år. Milwaukee Tool är en branschledande tillverkare av kraftfulla elverktyg, tillbehör och handverktyg för professionella användare över hela världen. Sedan företaget grundades 1924 har Milwaukee Tool varit branschledande vad gäller både hållbarhet och prestanda. Med ett djupgående engagemang för yrkesproffs, fortsätter Milwaukee Tool att leda utvecklingen med fokus på att ta fram innovativa och branschspecifika lösningar. Oavsett om det är genom ledarskap inom litiumjon-tekniken, som kännetecknar M12™- och M18™-systemen, tidsbesparande tillbehör eller innovativa produkter, strävar Milwaukee Tool efter att kontinuerligt leverera avancerade lösningar som erbjuder ökad produktivitet och oöverträffad hållbarhet.

Kontaktpersoner

Christine Ek
Marketing Coordinator
Christine Ek
Alexander Flemming
Trade Product Manager Milwaukee
Alexander Flemming