2021-01-27 08:00Pressmeddelande

NY MILWAUKEE® PACKOUT™-OMRÅDESBELYSNING LYSER UPP ARBETSPLATSEN

Milwaukee Tool utökar ännu en gång sitt belysningssortiment genom att introducera M18 PACKOUT områdesbelysning med integrerad laddare.

 

med Den nya belysningslösningen har DU LJUS i flera riktningar under hela arbetsdagen SAMTIDIGT SOM DEN laddar ditt m18-batteri. DEN ÄR DESSUTOM fullständigt kompatibel med det moduluppbyggda PACKOUT-förvaringssystemet.

M18 PACKOUTområdesbelysning med laddare ger en högeffektiv TRUEVIEW-belysning på 3 000 lumen. För fullständig kontroll över riktning av ljus har lampan tre av varandra oberoende roterande huvuden, så att användarna kan anpassa belysningen efter applikation och behov. Välj mellan totalt nio belysningslägen med möjlighet att tända enstaka eller samtliga ljuspaneler, med inställningarna hög, mellan och låg.

För fullständig kontroll över riktning av ljus har lampan tre oberoende roterande huvuden...

Områdesbelysningen drivs antingen via sladd eller M18TM-batteri. Dessutom har M18 PACKOUT-belysningen ett förvaringsutrymme med en 2.1 A USB-port för laddning av mobila enheter och förvaring Av mindre föremål. Med ett REDLITHIUM 5,0 Ah-batteri uppnås upp till 31 timmars drifttid.

Tack vare PACKOUT-fästet kan belysningen enkelt kommas åt när den är staplad på toppen av eller i en befintlig PACKOUT-stapel. Belysningen kan användas både med och utan övrigt PACKOUT-sortiment.

 

För längre livslängd är M18 PACKOUT områdesbelysning IP54-klassad för skydd mot damm och fukt. 

 

Nya M18 PACKOUT områdesbelysning med laddare är fullständigt kompatibel med hela M18-sortiment som nu omfattar över 190 elverktyg som alla drivs av samma batteriplattform. 

 

 

Specifikationer:

M18 PACKOUT områdesbelysning/laddare (M18 POALC-0)

  • Strömkälla:                                      AC / DC
  • Lumen (samtliga huvuden):         3 000 / 1 500 / 1 000
  • Drifttid (samtliga huvuden):          4 / 8 / 12 timmar
  • Vikt inkl. batteri:                              5,2 kg
  • Dimensioner:                                  43 cm x 25 cm x 22 cm

 

Om du vill veta mer om M18 PACKOUT områdesbelysning/laddare kan du se filmer om hur den används eller hitta närmaste butik på www.milwaukeetool.se


Ämnen: M18

Om Milwaukee Tool

Kontinuerlig innovation i över 95 år. Milwaukee Tool är en branschledande tillverkare av kraftfulla elverktyg, tillbehör och handverktyg för professionella användare över hela världen. Sedan företaget grundades 1924 har Milwaukee Tool varit branschledande vad gäller både hållbarhet och prestanda. Med ett djupgående engagemang för yrkesproffs, fortsätter Milwaukee Tool att leda utvecklingen med fokus på att ta fram innovativa och branschspecifika lösningar. Oavsett om det är genom ledarskap inom litiumjon-tekniken, som kännetecknar M12™- och M18™-systemen, tidsbesparande tillbehör eller innovativa produkter, strävar Milwaukee Tool efter att kontinuerligt leverera avancerade lösningar som erbjuder ökad produktivitet och oöverträffad hållbarhet.

Kontaktpersoner

Christine Ek
Marketing Coordinator
Christine Ek
Alexander Flemming
Trade Product Manager Milwaukee
Alexander Flemming