2021-04-12 07:00Pressmeddelande

NY MILWAUKEE® TUBHALSDUK - ANPASSNINGSBAR OCH KOMFORTABEL HELA DAGEN


Ett multifunktionellt plagg som kan användas som halsduk, munskydd, pannband eller svettband.

 

den tubformade halsduken är tillverkad av fukttransporterande blandning av polyester och spandex och håller användaren torr och bekväm hela dagen med UPF 50+ solskyddsteknik.

Tubhalsduken kan användas som munskydd, pannband, nackskydd eller någon annan anpassningsbar lösning. Tubhalsduken kan maskintvättas och torktumlas och finns i två färger – grå och röd. En storlek passar de flesta.

Multifunktionell – kan användas som halsduk, munskydd, pannband eller svettband.

 Modeller

 

Om du vill ha mer information om våra arbetskläder kan du se demonstrationsfilmer eller hitta din närmaste butik på www.milwaukeetool.se

 

 Om Milwaukee Tool

Kontinuerlig innovation i över 95 år. Milwaukee Tool är en branschledande tillverkare av kraftfulla elverktyg, tillbehör och handverktyg för professionella användare över hela världen. Sedan företaget grundades 1924 har Milwaukee Tool varit branschledande vad gäller både hållbarhet och prestanda. Med ett djupgående engagemang för yrkesproffs, fortsätter Milwaukee Tool att leda utvecklingen med fokus på att ta fram innovativa och branschspecifika lösningar. Oavsett om det är genom ledarskap inom litiumjon-tekniken, som kännetecknar M12™- och M18™-systemen, tidsbesparande tillbehör eller innovativa produkter, strävar Milwaukee Tool efter att kontinuerligt leverera avancerade lösningar som erbjuder ökad produktivitet och oöverträffad hållbarhet.

Kontaktpersoner

Christine Ek
Marketing Coordinator
Christine Ek
Alexander Flemming
Trade Product Manager Milwaukee
Alexander Flemming