2021-09-13 07:00Pressmeddelande

NYA MÅNGSIDIGA OCH TILLFÖRLITLIGA HÖRSELPROPPAR FRÅN MILWAUKEE®

De nya hörselpropparna på bygel från MILWAUKEE® garanterar komfort hela dagen och överlägsen hållbarhet.

 

MILWAUKEES HÖRSELPROPPAR PÅ BYGEL ÖKAR SÄKERHETEN PÅ ARBETSPLATSEN MED BRANSCHLEDANDE prestanda, användarkomfort OCH OÖVERTRÄFFAD tillförlitlighet.

 

MILWAUKEE® fortsätter att utveckla förstklassig personlig skyddsutrustning för yrkesproffs genom lanseringen av hörselproppar på bygel som har utvecklats för kontinuerlig användning på arbetsplatsen.

 

Den smidiga bygeln är EN 352-2-certifierad och sitter säkert på användarens huvud. Den kan enkelt justeras och vridas så att användaren kan bära den på huvudet, under hakan eller bakom nacken. Oavsett hur ofta hörselpropparna flyttas under dagen ger Milwaukees innovativa design enastående prestanda, komfort hela dagen och tillförlitligt hörselskydd i alla situationer.

Den innovativa designen ger enastående prestanda, komfort hela dagen och tillförlitligt hörselskydd i alla situationer.

De bygelförsedda hörselpropparna levereras med utbytbara skum- och silikonproppar som har utvecklats för att skydda användaren mot skadligt buller på arbetsplatsen. Ersättningspropparna i silikon är utformade för att passa bekvämt i öronen och ger bullerdämpning på 32 dB (SNR – Single Number Rating*). Ersättningspropparna i skum är konformade för komfort i hörselgången med ett mjukt och komfortabelt material som expanderar snabbt och sluter tätt för ljuddämpning på 33 dB.

 

MILWAUKEE®-hörselskydd

Hörselproppar på bygel, 4932478135 – NYHET!

Ersättningsproppar i silikon, 4932478549 – NYHET!

Ersättningsproppar i skum, 4932478550 – NYHET!

 

För mer information om MILWAUKEES kompletta sortiment eller för att se demonstrationsfilmer finns på www.se.milwaukeetool.eu/range/ppe/Om Milwaukee Tool

Kontinuerlig innovation i över 95 år. Milwaukee Tool är en branschledande tillverkare av kraftfulla elverktyg, tillbehör och handverktyg för professionella användare över hela världen. Sedan företaget grundades 1924 har Milwaukee Tool varit branschledande vad gäller både hållbarhet och prestanda. Med ett djupgående engagemang för yrkesproffs, fortsätter Milwaukee Tool att leda utvecklingen med fokus på att ta fram innovativa och branschspecifika lösningar. Oavsett om det är genom ledarskap inom litiumjon-tekniken, som kännetecknar M12™- och M18™-systemen, tidsbesparande tillbehör eller innovativa produkter, strävar Milwaukee Tool efter att kontinuerligt leverera avancerade lösningar som erbjuder ökad produktivitet och oöverträffad hållbarhet.

Kontaktpersoner

Christine Ek
Marketing Coordinator
Christine Ek
Henrik Nielsen
Trade Product Manager Milwaukee
Henrik Nielsen