2021-06-14 07:00Pressmeddelande

NYA SMIDIGA PACKOUT™-FÖRVARINGSBOXAR FRÅN MILWAUKEE®

MILWAUKEE® lanserar ett nytt sortiment med PACKOUT™-förvaringsboxar som ger snabb och enkel åtkomst till dina verktyg även när de placeras längst ner i PACKOUT™-stapeln.

 

MILWAUKEES PACKOUT™-FÖRVARINGSBOXAR ÄR KONSTRUERADE FÖR EXTREM HÅLLBARHET OCH LÅNG LIVSLÄNGD, samtidigt som de SÄKERSTÄLLER BÅDE ÖKAD PRODUKTIVITET PÅ ARBETSPLATSEN OCH SMIDIG HANTERING.


Förvaringsboxarna finns i två varianter med två eller tre lådor, båda med stålkullager som klarar upp till 11 kg vikt per låda och en avancerad låsbar säkerhetsbygel (som även kan låsas med hänglås) som förhindrar att lådorna öppnas under transport.

 

 

 

Snabbjusterande lådavdelare medföljer varje låda, så att användaren kan organisera verktyg och tillbehör efter eget behov för ökad effektivitet och komfort. PACKOUT™s hållbara konstruktion ger en viktkapacitet på 22 kg, plus att dess metallförstärkta hörn och stöttåliga polymerkonstruktion ger ultimat slittålighet.

 

MILWAUKEE® PACKOUT förvaringsboxar

 

Två lådor

4932472129

Tre lådor

4932472130

 

För mer information om Milwaukees utökade PACKOUT™-sortiment, gå till https://se.milwaukeetool.eu/range/packout/

 Om Milwaukee Tool

Kontinuerlig innovation i över 95 år. Milwaukee Tool är en branschledande tillverkare av kraftfulla elverktyg, tillbehör och handverktyg för professionella användare över hela världen. Sedan företaget grundades 1924 har Milwaukee Tool varit branschledande vad gäller både hållbarhet och prestanda. Med ett djupgående engagemang för yrkesproffs, fortsätter Milwaukee Tool att leda utvecklingen med fokus på att ta fram innovativa och branschspecifika lösningar. Oavsett om det är genom ledarskap inom litiumjon-tekniken, som kännetecknar M12™- och M18™-systemen, tidsbesparande tillbehör eller innovativa produkter, strävar Milwaukee Tool efter att kontinuerligt leverera avancerade lösningar som erbjuder ökad produktivitet och oöverträffad hållbarhet.

Kontaktpersoner

Christine Ek
Marketing Coordinator
Christine Ek
Rasmus Grøndahl
Trade Product Manager Milwaukee Handtools
Rasmus Grøndahl