2021-05-25 07:00Pressmeddelande

NYA SPÄRRSKAFT LEVERERAR DE HÖGSTA HASTIGHETERNA FÖR ÖKAD PRODUKTIVITET

Milwaukee Tool fortsätter att leda utvecklingen av marknadsledande spärrskaft med lanseringen av nya M12 FUEL spärrskaft.

 

Spärrskaften för 1/4" och 3/8” hylsor ger klassledande produktivitet med 450 varv/minut och enastående effektivitet vid installation och borttagning av fästelement.

 

Liksom övriga M12 FUEL-produkter använder de nya verktygen tre exklusiva innovationer från MILWAUKEE® – en kolborstfri POWERSTATE-motor, ett REDLITHIUM-batteri och REDLINK PLUS-elektronik — för förstklassig prestanda, hållbarhet och drifttid. Den kolborstfria POWERSTATE-motorn har högre varvtal än andra lösningar på marknaden och 47 Nm vridmoment, vilket garanterar kraft i klass med tryckluftsdrivna verktyg. De nya spärrskaften kan dessutom användas manuellt utan motorkraft, vilket gör det möjligt att lossa eller dra åt fästelement med högre vridmoment.

 

Levererar klassledande produktivitet med 450 varv/minut och ger enastående effektivitet vid installation och borttagning av fästelement.

 

Spärrskaften är designade för att ge användaren bättre åtkomst och har den mest kompakta huvudstorleken i sin klass samt en försänkt fram-och bakåtströmbrytare. Tack vare detta får användaren bättre åtkomst i trånga utrymmen dit andra batteridrivna och tryckluftsdrivna spärrskaft inte når. Växelhus av stål och högklassigt gummiöverdrag ger överlägsen hållbarhet vid användning i verkstäder och på byggarbetsplatser.   

 

De nya M12 FUEL-spärrskaften är fullt kompatibla med det övriga M12-sortimentet som numera omfattar fler än 90 elverktyg som använder samma batteriplattform.

 

 

Specifikationer

 

M12 FUEL 1/4” spärrskaft (M12 FHIR14-0)

  • Max. vridmoment: 47 Nm
  • Obelastad hastighet: 0—450 varv/min
  • Längd: 272 mm
  • Verktygsfäste: ¼” fyrkant
  • Vikt med batteri: 1,0 kg

 

M12 FUEL 3/8” spärrskaft (M12 FHIR38-0)

  • Max. vridmoment: 47 Nm
  • Obelastad hastighet: 0—450 varv/min
  • Längd: 272 mm
  • Verktygsfäste: 3/8” fyrkant
  • Vikt med batteri: 1,0 kg

 

 

Om du vill ha mer information om de nya M12 FUEL-spärrskaften kan du se demonstrationsfilmer eller hitta din närmaste butik på www.milwaukeetool.se

 Om Milwaukee Tool

Kontinuerlig innovation i över 95 år. Milwaukee Tool är en branschledande tillverkare av kraftfulla elverktyg, tillbehör och handverktyg för professionella användare över hela världen. Sedan företaget grundades 1924 har Milwaukee Tool varit branschledande vad gäller både hållbarhet och prestanda. Med ett djupgående engagemang för yrkesproffs, fortsätter Milwaukee Tool att leda utvecklingen med fokus på att ta fram innovativa och branschspecifika lösningar. Oavsett om det är genom ledarskap inom litiumjon-tekniken, som kännetecknar M12™- och M18™-systemen, tidsbesparande tillbehör eller innovativa produkter, strävar Milwaukee Tool efter att kontinuerligt leverera avancerade lösningar som erbjuder ökad produktivitet och oöverträffad hållbarhet.

Kontaktpersoner

Christine Ek
Marketing Coordinator
Christine Ek
Alexander Flemming
Trade Product Manager Milwaukee
Alexander Flemming