2021-01-28 08:00Pressmeddelande

OSLAGBART LJUD PÅ ARBETSPLATSEN MED MILWAUKEE® M18™ PACKOUT™ RADIO MED LADDARE

Milwaukee Tool har glädjen att presentera den mest avancerade radion konstruerad för arbetsplatsen, M18 PACKOUT radio med integrerad laddare.

M18™ PACKOUT™ radio med laddare är inte bara kompatibel med det moduluppbyggda PACKOUT™-förvaringssystemet, utan har även 10 högtalare och BLUETOOTH®-FUNKTION som gör att användarna kan streama ett perfekt ljud trådlöst på över 30 meters avstånd.


”Denna unika radio har inte bara Bluetooth
® och M18-batteriladdare, utan är också fullständigt PACKOUT-kompatibel för enkel transport till och från arbetsplatsen”, säger Alexander Flemming, Product Manager på Milwaukee Tool.

 

Det moduluppbyggda PACKOUT-förvaringssystemet är branschens mest flexibla och hållbara moduluppbyggda förvaringssystem.  Ett intuitivt och snabbt fäste ger användarna möjlighet att stapla och låsa fast PACKOUT-verktygslådor, förvaringsboxar och väskor i olika storlekar, i många olika konfigurationer efter användarens behov.

 

 

Med ett system av 10 högtalare, som består av fyra fullregister- och fyra diskanthögtalare, ger radion ett klart mellanregister och en klar diskant. I kombination med en subwoofer och bashögtalare får du en kraftfull bas och ett balanserat surroundljud över stora ytor både inom- och utomhus. Med Bluetooth® 4.2, DAB+-radio med 18 förinställbara stationer och integrerad aux är denna revolutionerande arbetsplatsradio med laddare en förebild när det kommer till kvalitet och prestanda. Radion är utformad för att användas såväl på som utanför arbetsplatsen och har ett inbyggt, tätat förvaringsutrymme för förvaring av en mobil enhet, en inbyggd M18-laddare, 2.1 A USB -utgång för laddning av mobila enheter och aux-ingång. Radion har upp till 24 timmars drifttid på ett M18™ REDLITHIUM™ 5,0 Ah-batteri men kan också drivas med sladd.

Den nya radion är fullständigt kompatibel med det moduluppbyggda PACKOUT™-förvaringssystemet och har 10 högtalare samt Bluetooth®-funktion.

 

 

Tack vare ett enkelt och snabbt fäste är M18PACKOUT-radion utformad så att den är lätt att komma åt när den är staplade ovanpå eller i en moduluppbyggd PACKOUT-stapel. Som det senaste tillskottet till PACKOUT-systemet tål radion en belastning på upp till 130 kg. För att underlätta användningen är batteriet, sladden, flasköppnaren och det integrerade förvaringsutrymmet fullt åtkomliga när de är placerade i en PACKOUT-stapel.

 

För bättre hållbarhet är M18PACKOUT-radion med laddare damm- och vattenresistent och har ett utvändigt skydd på alla hörn.

           

Detta nya verktyg är en del av M18-systemet som nu omfattar över 190 elverktyg som alla drivs av samma batteriplattform.

 

*Bluetooth®-ordmärket och -logotyperna är registrerade varumärken som tillhör Bluetooth SIG, Inc., och all användning av sådana märken av TTI sker under licens. Andra varumärken och handelsnamn tillhör deras respektive innehavare.

 

 

Specifikationer

 

M18™ PACKOUT™ radio och laddare (M18 PRCDAB+-0)

Strömkälla                                                                     AC/DC

Bluetooth®-kompatibel:                                                    Ja

Batteriladdare utan störningar:                                        Ja

Antal förinställda radiostationer:                                      18

USB-utgång för laddare:                                                  2.1A

Storlek:                                                                            558,8 x 411,5 x 172 mm

Vikt inkl. batteri (M18 2,0 Ah):                                         10,9 kg

Spänning:                                                                        18 V

IP57-klassning

 

 

Om du vill veta mer om M18 PACKOUT-radion med laddare eller om det moduluppbyggda PACKOUT-förvaringssystemet kan du se filmer om hur de används eller hitta närmaste butik på www.milwaukeetool.se

 

 


Ämnen: M18

Om Milwaukee Tool

Kontinuerlig innovation i över 95 år. Milwaukee Tool är en branschledande tillverkare av kraftfulla elverktyg, tillbehör och handverktyg för professionella användare över hela världen. Sedan företaget grundades 1924 har Milwaukee Tool varit branschledande vad gäller både hållbarhet och prestanda. Med ett djupgående engagemang för yrkesproffs, fortsätter Milwaukee Tool att leda utvecklingen med fokus på att ta fram innovativa och branschspecifika lösningar. Oavsett om det är genom ledarskap inom litiumjon-tekniken, som kännetecknar M12™- och M18™-systemen, tidsbesparande tillbehör eller innovativa produkter, strävar Milwaukee Tool efter att kontinuerligt leverera avancerade lösningar som erbjuder ökad produktivitet och oöverträffad hållbarhet.

Kontaktpersoner

Christine Ek
Marketing Coordinator
Christine Ek
Alexander Flemming
Trade Product Manager Milwaukee
Alexander Flemming