2019-09-13 10:09Pressmeddelande

OTROLIGA RESULTAT MED NYA DYCKERTPISTOLEN FRÅN MILWAUKEE

null

AVFYRA UPP TILL 1 200 SPIKAR PER LADDNING MED ETT M18™ 2,0 AH-BATTERI

Milwaukee® lanserar stolt en helt nydesignad kompakt M18 FUEL™ 18 GS dyckertpistol med kraften att spika i hårda och mjuka träslag med rena spikhål.

DYCKERTPISTOLEN HAR OPTIMERATS FÖR ATT SPIKA FÖRSÄNKTA DYCKERT I ALLA VANLIGA MATERIAL OCH I ALLA RIKTNINGAR MED REDUCERAD REKYL OCH REDUCERAT HÅLAVTRYCK FRÅN SPIKEN OCH MUNSTYCKET.

Dessutom har framsidan av verktyget strömlinjeformats för att ge bättre sikt över arbetsytan och åtkomst i trånga utrymmen. Den totala vikten har minskats för bättre balans och mindre belastning under arbetet.

Utrustad med MILWAUKEES M18™ REDLITHIUM™-ION 2,0 Ah-batteri avfyrar den upp till 1 200 dyckert per laddning för maximal produktivitet. M18 FUEL™ 18 GS dyckertpistolen levererar samma prestanda som snickare och hantverkare förväntar sig av ett tryckluftsdrivet verktyg, fast med friheten och bekvämligheten av batteriteknik.

Den har tre exklusiva innovationer från MILWAUKEE® – en kolborstfri POWERSTATE™-motor, REDLITHIUM-ION™-batteri och REDLINK PLUS™-elektronik – en kombination som ger oslagbar prestanda, hållbarhet och drifttid.

Nya M18 FUEL™ dyckertpistolen är fullt kompatibel med det övriga M18™-sortimentet som numera omfattar fler än 145 verktyg.

Specifikationer:

M18 FUEL™ 18 GS dyckertpistol (M18 FN18GS-202X)

 • Dyckerttyp: 16 / 54 mm
 • Dyckertdiameter:1, mm
 • Magasinkapacitet: 110 dyckert
 • Magasinets vinkel:0°
 • Antal avfyrade dyckert (per timme): 900
 • 1 200 spikar per laddning med ett REDLITHIUM-ION™ 2,0 Ah-batteri.
 • Två avfyrningslägen: serie- och kontaktavfyrning
 • Automatstopp, justerbar bälteskrok och LED-lampa
 • Levereras med 2 x 2,0 Ah M18™ REDLITHIUM™-ION™-batterier och 1 x M12™-M18™ snabbladdare och HD-box (finns även utan batterier och laddare).

  Vill du ha mer information om M18 FUEL™ dyckertpistolen, kan du se demonstrationsfilmer eller hitta din närmaste butik på www.milwaukeetool.se

  OM MILWAUKEE®

  För över 90 år sedan skapades de första Milwaukee-verktygen i Wisconsin, USA. Sedan dess har Milwaukee fokuserat på en sak: att producera de allra bästa och mest slitstarka verktygen och tillbehören för professionella användare. I dag är Milwaukee ett namn som förknippas med produkter av högsta kvalitet, längsta livslängd och största tillförlitlighet som kan köpas för pengar.

  Hos Milwaukee är heavy duty mer än bara en del av en slogan. Det är ett löfte om att erbjuda de professionella användarna det allra bästa. Milwaukees ingenjörer designar inte enbart verktyg. De designar verktyg som löser uppgiften bättre, snabbare, säkrare och mera pålitligt.


  Om Milwaukee Tool

  TTI är en ledande leverantör av elverktyg både för konsumenter och proffs inom konstruktions- och byggbranschen. Som den näst största aktören på världsmarknaden kan TTI leverera totallösningar och man har en stark fokus på högkvalitativa varumärken och innovativa produkter. TTI:s breda sortiment inkluderar högkvalitativa elverktyg från Milwaukee, AEG och Ryobi samt trädgårdsmaskiner från Homelite.

  Kontaktpersoner

  Magnus Karlsson
  Trade Marketing Manager - Milwaukee
  Magnus Karlsson