2022-05-24 08:30Pressmeddelande

SLIPP ALLT KRÅNGEL MED VATTENPUMPNING

Milwaukee Tool erbjuder smidigare pumpning med batteridrivna M12 HYDROPASS rörpump.

MILWAUKEE TOOLS NYA RÖRPUMP levererar oslagbar filtrering och eliminerar krångel samt tidskrävande uppsättning.

Lämplig för klart, kontaminerat och avloppsvatten tack vare

det unika filtersystemet.

M12 HYDROPASS rörpump har den räckvidd och kontroll som behövs för att nå vatten i svåråtkomliga områden som exempelvis diken och stormavlopp. Milwaukee Tools nya HYDROPASS filterteknik förhindrar blockering av inloppet vilket gör att användaren enkelt kan pumpa upp till 34 liter vatten per minut när den är utrustad med ett M12 REDLITHIUM 6,0 Ah-batteri. HYDROPASS-vattenpumpen förenklar arbetet och ger yrkesanvändaren en kontinuerlig drifttid på upp till 1 000 liter per laddning.

Rörpumpen kan användas med en hand vilket gör det enkelt att styra utloppet med den andra handen. Dessutom är rörpumpen dränkbar ner till 85 cm vilket möjliggör pumpning av stora vattenpölar med en lyfthöjd upp till 4.5 m. Rörpumpen är avsedd till klart, kontaminerat och avloppsvatten. 3/4˝ BSPT-anslutning passar de flesta standardanslutningar.

Nya M12 HYDROPASS-pumpen är fullt kompatibel med det övriga M12™-sortimentet som numera omfattar fler än 95 elverktyg som använder samma batteriplattform.

Specifikationer

 

M12 HYDROPASS rörpump (M12 BSWP-601)

  • Filtrering: HYDROPASS-filter 
  • Flödeshastighet: 34 liter/minut 
  • Upp till 1 000 liter liter per laddning (med M12 6,0 Ah-batteri)
  • Maximal lyfthöjd: 4,5 m 
  • Max vattentemperatur: 60 °C
  • Inlopp: 85 cm hylsa med HYDROPASS-filter 
  • Utlopp: ¾-tums (19 mm) standardgänga för trädgårdsslang 
  • Pumplängd: 123 cm 
  • Vikt med M12 6,0 Ah-batteri: 2,0 kg 

 

Levereras med M12 REDLITHIUM6,0 Ah-batteri (M12 B6) och M12-laddare (M12 C).

Finns även tillgänglig utan batteri.

 

För mer information om M12 HYDROPASS vattenpumpen kan du se demonstrationsfilmer eller hitta närmaste butik på www.milwaukeetool.se

 Om Milwaukee Tool

Kontinuerlig innovation i över 95 år. Milwaukee Tool är en branschledande tillverkare av kraftfulla elverktyg, tillbehör, handverktyg, PPE och verktygsförvaring för yrkesanvändare över hela världen. Sedan företaget grundades 1924 har Milwaukee Tool varit branschledande vad gäller både hållbarhet och prestanda. Med ett djupgående engagemang för yrkesproffs, fortsätter Milwaukee Tool att leda utvecklingen med fokus på att ta fram innovativa och branschspecifika lösningar. Oavsett om det är genom ledarskap inom litiumjon-tekniken, som kännetecknar M12™-, M18™ och MX FUEL™-plattformarna, tidsbesparande tillbehör eller innovativa produkter, strävar Milwaukee Tool efter att kontinuerligt leverera avancerade lösningar som erbjuder ökad produktivitet och oöverträffad hållbarhet.


Kontaktpersoner

Christine Ek
Marketing Coordinator
Christine Ek
Olle Persson
Trade Product Manager Milwaukee
Olle Persson