2022-04-05 07:00Pressmeddelande

SLUTA LETA ETFER BORTTAPPADE VERKTYG MED DEN NYA ONE-KEY™-SPÅRNINGSENHETEN

Milwaukee Tool utökar sitt sortiment med en ny ONE-KEY Bluetooth®-spårningsenhet. Det har aldrig tidigare varit så enkelt att hålla koll på sina verktyg!

den nya spårningsENHETEN gör det enkelt för YRKESanvändare ATT få full kontroll över sin verktygspark via en dator, surfplatta eller telefon.

Med hjälp av en inbyggd högtalare kan användare lokalisera verktyg inom 15 meter.

 

Det är värdefullt för yrkesanvändare att skydda sina verktyg och minska driftstopp som uppstår om verktyg tappas bort eller blir stulna. Den nya spårningsenheten med Bluetooth®-teknik ingår i ONE-KEY-plattformen. I ONE-KEY-appen kan du få information om den senaste platsen och tidspunkten som en ONE-KEY-ansluten enhet befunnint sig på inom 90 meter från en annan ONE-KEY-enhet.

 

ONE-KEY är den första digitala plattformen som ökar produktiviteten på arbetsplatsen genom att ge användarna full kontroll över hela verktygsparken. Du kan öka produktiviteten på arbetsplatsen genom att användare kan se om ett verktyg är tillgängligt och var det är placerat. En fjärrstyrd verktygsspärr gör även stulna verktyg värdelösa för tjuvarna. Det enda du behöver göra är att markera ett verktyg i appen som är stulet och sedan får du en notis när det börjar användas. Möjligheten att anpassa, spåra och hantera verktyg via ONE-KEY™-appen revolutionerar hur användare kan interagera med sina verktyg.

 

 

När ONE-KEY-appen är aktiverad visar den den senaste platsen där ditt anslutna verktyg sågs samt data över de platser som verktyget närmats av en ONE-KEY-användare under de senaste 30 dagarna. Dessutom kan du se när och var verktyget användes senast. Med hjälp av en inbyggd högtalare kan användaren även lokalisera verktyget inom 15 meter.

 

ONE-KEY-teknologin är integrerad i en hel del av Milwaukee Tools verktyg och med hjälp av den nya spåringsenheten har du möjlighet att utnyttja tekniken på vilket föremål som helst. Spårningsenhetens kompakta konstruktion är extremt mångsidig och kan fästas på alla ytor med lim, skruv eller buntband. Enheten har också ett slitstarkt skal som tål påfrestande väder- och arbetsförhållanden på arbetsplatsen.

 

Specifikationer

ONE-KEY Bluetooth® spårningsenhet (BTT-1)

  • Räckvidd: 90 m
  • Batteritid: 3 år
  • NFC: Ja
  • IP68
  • Högtalare: Ja
  • Bluetooth®-kompatibel

 

Finns även i 10-pack (BTT-10)

Om du vill ha mer information om Bluetooth®-spårningsenheten, se demonstrationsfilmer eller hitta din närmsta butik, gå till www.milwaukeetool.seOm Milwaukee Tool

Kontinuerlig innovation i över 95 år. Milwaukee Tool är en branschledande tillverkare av kraftfulla elverktyg, tillbehör och handverktyg för professionella användare över hela världen. Sedan företaget grundades 1924 har Milwaukee Tool varit branschledande vad gäller både hållbarhet och prestanda. Med ett djupgående engagemang för yrkesproffs, fortsätter Milwaukee Tool att leda utvecklingen med fokus på att ta fram innovativa och branschspecifika lösningar. Oavsett om det är genom ledarskap inom litiumjon-tekniken, som kännetecknar M12™- och M18™-systemen, tidsbesparande tillbehör eller innovativa produkter, strävar Milwaukee Tool efter att kontinuerligt leverera avancerade lösningar som erbjuder ökad produktivitet och oöverträffad hållbarhet.


Kontaktpersoner

Christine Ek
Marketing Coordinator
Christine Ek
Gustav Olsson
Trade Product Manager Milwaukee
Gustav Olsson